Ekran Kartı ve Monitör Mü ? Yoksa PS4 Mü ?

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat sakinleri. Kararımda yardımcı olur musunuz ? Eğer ekran kartıyla monitör alırsam telefon da alabilirim kendime 1500 liraya kadar. Fakat PS4 alırsam telefonu sonraki seneye ertelemem gerekecek muhtemelen çünkü PS4 için bir de TV almam gerekiyor. Eğer alırsam ekran kartı R9 380 olacak ve monitörü de
VS229NA-W ASUS düşünüyorum. Sizce hangi tercihler daha uzun ömürlü ve akıllıca olur ? Bir de 2'dir başlık açıyorum fakat kayboluyor. Bunun sebebi nedir ? Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarının şimdiki sistemini yazar mısın? Eğer sistemin R9 380'i kaldıracak güçte ise R9 380 ve monitör al. R9 380 PS4'ün GPU'sundan daha performanslı.
Ayrıca PS4 monitörlere bağlanılabiliyor.

Arkadaşlar öncelikle ikisini birden almak istemiyorum hem zaten bütçe de yok o kadar. Sistemim ise şu:
-A8 7600 AMD APU
-A58M-E33 MSİ ANAKART
-CORSAİR VENGEANCE 2 TANE 4 GB YANİ 8 GB BELLEK (1600 mhz)
-XIGMATEK ASGARD PRO 600 WATT 80+ KASA
-XIGMATEK PRAETON İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Bu arada arkadaşlar bu başlığı açtıktan sonra pc'nin içindeki tozları aldım biraz. İşlemci soğutucusunun pervanelerini peçete ile sildim ve sonra da ılık havayla saç kurutma makinesiyle tepeden ve yandan tuttum. Bu işlemler ramleri çıkarmayı gerektirdi. Bir tane ram 20-25 cm den düştü kasanın içine. Bir şey olmadı sanırım taktım kasayı hazırladım çalıştırdım. Ama yine de bios'a baktım 35 derece idi cpu. 5 dk sonra 45 e geldi. Sonra durdu ve 46 ya geldi ve tamamen durdu. Sizce normal midir ? Çünkü klima açıktı. Klimadan 2 oda uzakta benim odam fakat aklımda şüphe kaldı. Parçaları bozmamışımdır değil mi ? Şimdiden teşekkürler. Bu arada dışarıda sıcaklık 40 derece burada.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı