Ekran kartı ve PSU değişimi

Artemisx1

Kilopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Yarın ekran kartımı ve PSU'mu değiştireceğim, şu an AMD ekran kartım var ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz sırasıyla yeni alacağım ekran kartı GTX 1060 PSU ise 500W EVGA.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 yerine 1660'a bakabilirsin. Bence 1000 serisi artık alınmaz.

Ekran kartını aldığın zaman önce DDU programını indir ve ordan AMD ekran kartı sürücülerini seçip kaldır ve kapat seçeneğine tıkla. Sonra önce kasada takılı olan PSU'nun fişini çek ve hem PSU'yu hem de ekran kartını sök, yenisini tak. Nvidia sitesinden en güncel sürücüyü indir. Bu kadar.

Anladım. Hayırlı olsun o zaman. Önce DDU ile tamamen kaldırın driverı. Ardından PC'yi kapatın ve ekran kartını bağlayın. PSU için extra bi' şey yapmanıza gerek yok. Direk çıkarıp diğerini takın. Driver kurmayı da unutmayın.

Anladım. Hayırlı olsun o zaman. Önce DDU ile tamamen kaldırın driverı. Ardından PC'yi kapatın ve ekran kartını bağlayın. PSU için extra bi' şey yapmanıza gerek yok. Direk çıkarıp diğerini takın. Driver kurmayı da unutmayın.
pc yi açtıktan sonra hangi driveri kuracagım link atma sansınız varmı yoksa 1060 ın kendı driveri varmı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı