650W alsan daha iyi olur gibi geleceğe yatırım olur ilerde yükseltmek istersen.Yarın ekran kartımı ve PSU'mu değiştireceğim, şu an AMD ekran kartım var ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz sırasıyla yeni alacağım ekran kartı GTX 1060 PSU ise 500W EVGA.
r7 240Şuan kullandığınız ekran kartı nedir? AMD'nin sonuçta tek ekran kartı yok.
Sapphire'in bu modeli indirimdeyken kaçırmayın derim.r7 240
alacagım deil aslında ekran kartı ve psu 1 hafta once alındı yarın elime ulaşacak herşey hazır kısacası amazondan alındı toplam 260 sterlinSapphire'in bu modeli indirimdeyken kaçırmayın derim.
PSU için ne kadar bütçeniz var?Yukko.com
www.yukko.com
pc yi açtıktan sonra hangi driveri kuracagım link atma sansınız varmı yoksa 1060 ın kendı driveri varmıAnladım. Hayırlı olsun o zaman. Önce DDU ile tamamen kaldırın driverı. Ardından PC'yi kapatın ve ekran kartını bağlayın. PSU için extra bi' şey yapmanıza gerek yok. Direk çıkarıp diğerini takın. Driver kurmayı da unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.