Ekran kartı ve SSD önerisi

özer keskin

Yoctopat
Daha fazla  
ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G DDR3 anakartım var.
İşlemcim AMD FX 4320 4.0GHz
16 GB RAM.
Ekran kartım R5 200 series. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum, AMD anakarta NVIDIA gider mi veya ne önerirsiniz? Bu arada SSD de önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlecinin çekirdek gücüne 750 Ti veya RX 550 gider diye düşünüyorum. SSD olarak da bütçene bağlı ama ben 860 EVO, W.D Blue veya SanDisk 3D Ultra üçlüsünden birisini öneririm M.2 olmadığı için seçenekler bunlar. Ucuz yollu da Patriot Burst iş görür.

NVIDIA ekran kartı tercih etmenizi öneririm hocam. Son zamanlarda AMD driverları sorun çıkarmaya başladı.

Hangi son zamanlar ve hangi kartlar. 2020 Nisan'dan beri iki farklı AMD kart kullandım 5500 XT ve 6600 XT dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Daha detaylı bilgi versen herkes faydalanır.

Hangi son zamanlar ve hangi kartlar. 2020 Nisan'dan beri iki farklı AMD kart kullandım 5500 XT ve 6600 XT dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Daha detaylı bilgi versen herkes faydalanır.

Öznel bir düşünce dediğimi belitmiştim özür dilerim hocam bir sıkıntı varsa.

Öznel bir düşünce dediğimi belitmiştim özür dilerim hocam bir sıkıntı varsa.

Yok sana demedim, yukarıda üye öyle söylemiş. Son zamanlarda piyasaya 6000 serisi çıktı, ben de yeni aldım ve kullanıyorum. Bildiği bazı sorunlar varsa herkesin işine yarar forumda. Neyse konuyu dağıtmayalım iyi akşamlar.

Yok sana demedim, yukarıda üye öyle söylemiş. Son zamanlarda piyasaya 6000 serisi çıktı, ben de yeni aldım ve kullanıyorum. Bildiği bazı sorunlar varsa herkesin işine yarar forumda. Neyse konuyu dağıtmayalım iyi akşamlar.

Bende bir sıkıntı çıkmış hocam :D ben bana dediniz zannettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı