Ekran kartı vs işlemci

İşlemci vs ekran kartı

• Güzel bir ekran kartıyla çöp bir işlemci

Oy: 15 83,3%
  • Güzel bir işlemciyle çöp bir ekran kartı

Oy: 7 38,9%

• Oy verenlerin toplamı
    18

Mike Toreno

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belli, "darboğaz yapmayan" güzel bir ekran kartıyla çöp bir işlemci mi? Güzel bir işlemciyle çöp bir ekran kartıyla mı daha çok verim alırız? Tamamen merak üzerine açtığım bu konuda cevaplarınız bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belli, "darboğaz yapmayan" güzel bir ekran kartıyla çöp bir işlemci mi? Güzel bir işlemciyle çöp bir ekran kartıyla mı daha çok verim alırız? Tamamen merak üzerine açtığım bu konuda cevaplarınız bekliyorum.
Güzel bir ekran kartı ile çöp bir işlemci. Çünkü çoğu oyun ekran kartına ağırlık veriyor. Diğer seçenekten çok daha performanslı olabilir.

Eğer oyun içinse ve darboğaz yapmayacaksa daha iyi ekran kartı tabii ki.

Genel düşünürsek, oyunu geçtim artık ekran kartları ile de güzel render yapılıyor. Sadece birini en iyi seçeceksem ekran kartı derim. Yine de verimli olmaz. En iyisi ikisini de orta seviye almak olur. Sizin anlattıklarınız düşük bütçe için gibi duruyor. Bu sefer de APU tercih edilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı