Maskeliben
Hectopat
Daha fazla
Esenlikler. Yurtdışında yaşıyorum. Acer predator 17 inch modelinin "gtx 980m" ekran kartı yanmış olan bir modelini buldum. Intel HD graphics 530 var, oyunları onun sayesinde çalıştırıyor. Cihazın kısaca özellikleri
-16 GB RAM
-İ7 6700hq 2.6 GHz
-64 bit
- 1 TB HDD
Yanında ek olarak Acer predator sırt çantası da verilecek. Çanta değeri 150 dolar. Bilgisayar da çantası da 8 aylık. Bilgisayar ve çanta ilk günkü gibi temiz. Ekran kartının yanma sebebi ise alacağım arkadaş DJ'lik yaparken ekipmanın kulaklığını laptopa taktıktan sonra bilgisayar kapanmış, tekrar açtığında ise bilgisayarın ekran kartını görmediğini söyledi.
Fazla oyun düşkünlüğüm yok. Arada bir LOL ve telltale games'in oyunları. PDF ve Film arşivi yapıyorum sadece.
Cihaz fiyatı çanta ile birlikte 1500 TL. Sizce almaya değer mi?
-16 GB RAM
-İ7 6700hq 2.6 GHz
-64 bit
- 1 TB HDD
Yanında ek olarak Acer predator sırt çantası da verilecek. Çanta değeri 150 dolar. Bilgisayar da çantası da 8 aylık. Bilgisayar ve çanta ilk günkü gibi temiz. Ekran kartının yanma sebebi ise alacağım arkadaş DJ'lik yaparken ekipmanın kulaklığını laptopa taktıktan sonra bilgisayar kapanmış, tekrar açtığında ise bilgisayarın ekran kartını görmediğini söyledi.
Fazla oyun düşkünlüğüm yok. Arada bir LOL ve telltale games'in oyunları. PDF ve Film arşivi yapıyorum sadece.
Cihaz fiyatı çanta ile birlikte 1500 TL. Sizce almaya değer mi?
Son düzenleyen: Moderatör: