Taşınabilir monitör tavsiyesi

İsa Mavzer

Decapat
Daha fazla  
Bir laptop kullanıcısıyım. Yaptığım işlerde ekranın yetersiz olduğu zamanlar oluyor. Geçenlerde ilk defa taşınabilir monitör gördüm. İşe yarar diye düşünüyorum ama çok detay bilmiyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir monitör var mı? Hz değeri benim için çok da sorun olmaz.

Bir laptop kullanıcısıyım. Yaptığım işlerde ekranın yetersiz olduğu zamanlar oluyor. Geçenlerde ilk defa taşınabilir monitör gördüm. İşe yarar diye düşünüyorum ama çok detay bilmiyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir monitör var mı? Hz değeri benim için çok da sorun olmaz.
Bütçe?

Bu tür monitörler güzel, dokunmatik olanlarıda var ihtiyaca göre. Bilgisayarına göre bunları fişe takmanada gerek kalmayabiliyor. Sadece type c'den bağlayıp kullanabilmek çok iyi bence.

Duyulmamış markalar ne kadar iyi bilmiyorum ama 2 tane örnek ürün bıraktım biri asus diğeri daha önce duymadığım bir marka.

Bu tür monitörler güzel, dokunmatik olanları da var ihtiyaca göre. Bilgisayarına göre bunları fişe takmanada gerek kalmayabiliyor. Sadece Type-C'den bağlayıp kullanabilmek çok iyi bence.

Duyulmamış markalar ne kadar iyi bilmiyorum ama 2 tane örnek ürün bıraktım biri ASUS diğeri daha önce duymadığım bir marka.

Önerilerin ikisi de iyi duruyor. Kağıt üstünde çok bir fark yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı