Ekran kartı yanmış mı?

Maalesef garantisi devam etmiyor yanıp yanmadığı da nasıl anlıcam bilmiyorum öyle kaldım şu an bilgisayarı çalıştırınca ekran kartı ışığı yanıyor ama hani bilemiyorum
Hocam psu çok sıkıntılı ve ekran kartının kablo giriş yerinde sıkıntı var gibi gözüküyor . Geçmiş olsun hocam kart ölmüş olabilir.

Maalesef garantisi devam etmiyor yanıp yanmadığı da nasıl anlayacağım bilmiyorum öyle kaldım şu an bilgisayarı çalıştırınca ekran kartı ışığı yanıyor ama hani bilemiyorum.

Kart markanız nedir ışık yanar zaten ekran vermesi önemli dahili grafik birimi var mı işlemcinizde.

Kart markanız nedir ışık yanar zaten ekran vermesi önemli dahili grafik birimi var mı işlemcinizde.

Maalesef yok, sorun PSU'dan mı ekran kartından mı onu anlamam gerekiyor başka sisteme takmadan anlayamayacağım galiba sorunu bulsam ona göre PSU alırım ya da başka çözüm bakarım.

Maalesef yok, sorun PSU'dan mı ekran kartından mı onu anlamam gerekiyor başka sisteme takmadan anlayamayacağım galiba sorunu bulsam ona göre PSU alırım ya da başka çözüm bakarım.

Kartın nedir?

PSU ile alakalı olduğunu nedense çok düşünmedim açıkçası yeni kablolar bağlayıp deneyebilirsin.
Banada psu gibi geliyor çünkü gerçekten kötü bir psum var markası yok öyle söyliyeyim sadece bir etiket var.Umarım psu dur diyelim ekran kartı çok daha pahalı çünkü

Başka kasaya taktım görüntü geldi bir problem gözükmüyor, sanırım güç kaynağı değiştirmek şart kablo değiştirme gibi bir olay mümkün mü?

Son düzenleme:
Bana da PSU gibi geliyor çünkü gerçekten kötü bir PSU var markası yok öyle söyleyeyim sadece bir etiket var. Umarım PSU dur diyelim ekran kartı çok daha pahalı çünkü.

Başka kasaya taktım görüntü geldi bir problem gözükmüyor, sanırım güç kaynağı değiştirmek şart kablo değiştirme gibi bir olay mümkün mü?

Kablo değiştirebilirsin ama PSU da ise problem PSU da değişmen gerekecek PSU ile tüm kablolar geliyor zaten kaliteli bir PSU alman gerek.

Kablo değiştirebilirsin ama PSU da ise problem PSU da değişmen gerekecek PSU ile tüm kablolar geliyor zaten kaliteli bir PSU alman gerek.

Risk almamak adına PSU almayı düşünüyorum diğer aksanlara da zarar verebilme ihtimali var gibi kullanmamak en iyisi. Ryzen 5 5500 RX 570 için 600 650W yeter sanırım ileride ekran kartı da yenilemeyi düşünüyorum. 1500 TL civarında bulabilir miyim ama emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı