Ekran kartı yanmış mıdır?

Arkadaşlar merhaba, ben şu an ekran kartımın yandığını düşünüyorum. İnanın böyle şeylere pek bir bilgim yok lütfen garipsemeyin.
Ekran kartımın yandığını düşünmemin sebebi ise 2 kere GTA 5'e girmeye çalıştım fakat birindfe oyun dondu ve yanında bilgisayarımı da dondurdu. Ve ben de düğmeden kapatmak zorunda kaldım. Sanırım anlık bir bug olmuştur dedim ama bir kere daha açtığımda yaklaşık 2 dk oynadım ve yine aynı şey oldu. Şu an ekran kartım GTX 1050 Ti ve denetim masasında görünüyor. (yazmayı unutmuşum oyun donduktan sonra mavi ekran verdi bir kere sonra böyle açarken yazılar falan değişmeye başladı ve ben bilgisayarı temizleyip açtım şu an bilgisayardan yazıyorum fakat oyunları açmaya korkuyorum.) Lütfen yardımcı olur musunuz?

PC çalışıyorsa kart yanmamış demektir.
 
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Önce bu rehberdeki adımları uygulayarak sürücünüzü silin ondan sonra Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan ekran kartınızın doğru olan sürücüsünü indirin ve kurun. Problem eğer hala çözülmezse internette hata kodunu aradığınız zaman çözümü ile alakalı bazı videolar çıkıyor onları da isterseniz deneyebilirsiniz.

Biraz çabuk vazgeçtin sanki.

Merhaba, ben sorunu anladım sanki. Çünkü aygıt yöneticisinden kurulu sürücüyü değiştirince bilgisayar düzeliyor ama sorunsuz olan sürücü kalsın diğerlerini silmek istiyorum. Attığın şeyi deneyeyim.
Yok hocam DDU denemiş herhalde onu bende söyledim. Eski mesajlarda var.

Yok denemedim DDU tekniğini az sonra deneyeceğim.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Önce bu rehberdeki adımları uygulayarak sürücünüzü silin ondan sonra Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan ekran kartınızın doğru olan sürücüsünü indirin ve kurun. Problem eğer hala çözülmezse internette hata kodunu aradığınız zaman çözümü ile alakalı bazı videolar çıkıyor onları da isterseniz deneyebilirsiniz. ASDASDSADASDASD
 
Son düzenleme:
Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.

Neden güldünüz?

DDU tekniğini denedim ve tüm sürücüleri sildim. Sonra NVIDIA'nın orijinal sitesinden 2 tane sürücü yükledim ama yine de sorunlu gözüküyor. Burada sürücüler gözükmüyor yanlış bir şey mi yaptım acaba?

1629025762313.png

Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.



DDU tekniğini denedim ve tüm sürücüleri sildim. Sonra NVIDIA'nın orijinal sitesinden 2 tane sürücü yükledim ama yine de sorunlu gözüküyor. Burada sürücüler gözükmüyor yanlış bir şey mi yaptım acaba?

1629025762313.png
Ama ekranı görüyorum ve aygıt yöneticisinde hala görünüyor sadece sorunlu olarak görünüyor.
 
Keşke diğer mesajları da okusaydın knks

O otomatik düzeltme sebebiyle öyle oldu. Büyük harfle düzelt dedim ve GTX 1050 Ti yapmış hiç fark etmedim.
İlk mesajda ekran kartım GTX 1050Ti demişsin, sonra GTS 250 demişsin. Fake GPU mu?
Arkadaşlar tekrar selam. Ben bilgisayarı yapmıştım. Evet yaptım ama yine de bir sıkıntısı var, baştan anlatayım.
Ben driver booster adında bir program yükledim ve ekran kartım dahil 6 tane donanımın driverinin eski olduğunu gördüm. Hepsini bi güzel güncelledim ve ne çözünürlük sorunu ne de bakarken donma sorunu kaldı. Sonra oyun açmayı denedim ve AÇILDI. Ama bir sıkıntı var. Ben Age Of History 2 (çok düşük sistem ister) yaklaşık 1 saat boyunca oynadım ve kasmadan donmadan oynayabildim. Sonra arkadaşlarla minecraft girdik 40 dk boyunca ve ondada hiç donmadı ve eskisi gibi 100-140 fps arasında aldım. Buraya kadar sıkıntı yok. Şimdi arkadaşım CS:GO oynamaya çağırdı ve bende tamam dedim. Girdik oyuna, ana menüde hiç sıkıntı yok eskisi gibi 75-100 fps arası aldım ana menüde ve herşey akıcı gidiyordu. Sonra maç bulundu, herkes kabul etti ve yükleme ekranı geldiği anda kasma başladı ve sonra bilgisayarın ekranı gitti. Dün ise aynı şey Hearts Of İron 4 oynarken oldu. 20 dk falan takıldım geliştim falan sonra mouse imleci kasmaya başladı ve ekran gitti. Neden böyle oluyor. Lütfen bilen söylesin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı