Ekran kartı yükte 75 dereceye ulaşıyor

the boneless

Hectopat
Ekran kartı boşta 50 derece, CS:GO'da sürekli 75'lerde geziyor. Sizce normal mi? Daha 2 haftalık PC. RX 570 8 GB 256 Bit ve Ryzen 5 2600 var.

Kartınız hangi model bilmiyorum ancak 75 derece maximum sıcaklıktan korkmanıza gerek yok. Kasanız havadar bir kasa değil ise de bu durum oluşabilir. Bir tehlike yok ancak sıcaklıkları düşürmek için kasa içi hava sirkülasyonunu artırmaya yönelik bir şey yapabilirsiniz veya varsa yan panel cam/kapağını açabilirsiniz. Dediğim gibi durum normal, hiçbir şey yapmanıza gerek yok aslında.

Kasada toplam 4 adet fan bulunuyor 3 ön 1 egsoz fan hava akışı iyi ama ekran kartı korkutuyor beni sadece 1 elde 75 oluyor nirde 3-4 el oynayip denicem sonra tekrar sicaklik degerlerini iletirim size

CS:GO'da 75 derece fazla, ben RX 580 Dual kullanıyorum maksimum 63 dereceyi gördüm CS oynarken. Kasa içine fan eklemeyi veya ekran kartı fan hızını MSI Afterburner üzerinden arttırmayı deneyin.

Eğer kartınızın fanları 60 dereceden daha assagidayken çalışmıyorsa veya 50 derece. Bu durum çok normal. Yeni kartlarda bulunan bir durum. Kart belli bir sıcaklığı geçene kadar fanlar çalışmaz. Ondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…