the boneless
Hectopat
Ekran kartı boşta 50 derece, CS:GO'da sürekli 75'lerde geziyor. Sizce normal mi? Daha 2 haftalık PC. RX 570 8 GB 256 Bit ve Ryzen 5 2600 var.
Kardeşim boş yükte 50 beni biraz korkuttu 1 el csgo da 75 oluyor kasa da birazcık ısınıyor daha 0 pc ne yapmam lazm öneriniz varmı ?Normal.
Bos yukte 50 olmasi biraz anormal. Kasa havadar bir kasa degilse degistirmeyi deneyin.Kardeşim boş yükte 50 beni biraz korkuttu 1 el CSGO da 75 oluyor kasa da birazcık ısınıyor daha 0 PC ne yapmam lazim öneriniz var mı ?
Kasada toplam 4 adet fan bulunuyor 3 ön 1 egsoz fan hava akışı iyi ama ekran kartı korkutuyor beni sadece 1 elde 75 oluyor nirde 3-4 el oynayip denicem sonra tekrar sicaklik degerlerini iletirim sizeKartınız hangi model bilmiyorum ancak 75 derece maximum sıcaklıktan korkmanıza gerek yok. Kasanız havadar bir kasa değil ise de bu durum oluşabilir. Bir tehlike yok ancak sıcaklıkları düşürmek için kasa içi hava sirkülasyonunu artırmaya yönelik bir şey yapabilirsiniz veya varsa yan panel cam/kapağını açabilirsiniz. Dediğim gibi durum normal, hiçbir şey yapmanıza gerek yok aslında.
Hava akışı iyi 1 egsoz 3 tane on fan bulunmakta kasa rampage redsky ve kasa da ısinıyor ben bu olayı cözemedim sizce vatan bilgisayara goturmelimiyimBos yukte 50 olmasi biraz anormal. Kasa havadar bir kasa degilse degistirmeyi deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.