Ekran kartım görünmüyor

BiaNyksV

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor, bütün kodları ve bütün videoları ve aynı zamanda forumlarda ne bilgi varsa hepsini denedim ama sürekli olarak sonuç vermiyor. Sorun şöyle gerçekleşti.

Oyun oynuyordum ve bir gün bilgisayara çok sert vurdum (laptop) tam da ekran kartı tarafına vurdum ekran kartının yandığını düşünmüyorum fakat o gün oyuna girdiğimde çok düşük FPS veriyordu. Sonrasında dedim bilgisayarı resetleyeyim. Reset attıktan sonra tekrar oldu. Sonrasında tamamen PC'yi sıfırladım ve bu sefer driver hiç yüklenemdi. Ekran kartını görse bile kod 45 hatasını alıyorum.

Büyük ihtimal, düşüncem ekran kartının hasar almış olabilmesi, bir bilgisayarcıya gidip tamir ettirebilme mümkün mü?
Pc eskiydi zaten ekran kartı GT420M ve sistemim laptop
Çok sinirlenmişdim ve tam olarak ekran kartı kısmına o anki sinir ile çok sert vurdum, acaba ekran kartının yerinden çıkma olasılığı yüzde kaçdır? (Laptop)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı