Ekran kartım olmadan PC'yi nasıl test edebilirim?

BlurLord

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler. Sistemi dizdim tek eksiğim ekran kartı. Onu da bekliyorum malum piyasanın durumu belli. Bütün parçalar sıfır diye hala kutusundan çıkarmadım. O yüzden ekran kartım gelene kadar parçaları test etmem gerekiyor. Sizce çok ucuz bir ekran kartı alıp yapsam olur mu? Atıyorum "şu ekran kartını al dene sonra satarsın" diyeceğiniz bir ekran kartı var mıdır? Ya da farklı bir tavsiye verebilecek olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı günler. Sistemi dizdim tek eksiğim ekran kartı. Onu da bekliyorum malum piyasanın durumu belli. Bütün parçalar sıfır diye hala kutusundan çıkarmadım. O yüzden ekran kartım gelene kadar parçaları test etmem gerekiyor. Sizce çok ucuz bir ekran kartı alıp yapsam olur mu? Atıyorum "şu ekran kartını al dene sonra satarsın" diyeceğiniz bir ekran kartı var mıdır? Ya da farklı bir tavsiye verebilecek olan var mı?

Hocam 200 TL verirseniz 200 TL görütü verecek kart var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı