Ekran kartım paylaşımlı mı paylaşımsız mı?

AshleFrontier

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendime bilgisayar toplayacağım ve maddi artış için laptopumu geliştirip satacağım. Ben bilgisayardan pek anlamam bu yüzden buraya sormak istedim. Arkadaşlar GT630M bir ekran kartı var 128bit 1GB olanından lakin görev yöneticisinde paylaşılan 1.9 GB bellek olduğunu gösteriyor. Ben bunu anlayamadım işte. 4 GB 1330 MHz RAM'im var lakin LoL'de bile 30 FPS alıyor bu bilgisayar. Daha önce de dediğim gibi ben bunu geliştirip öyle performansına bağlı kullanmak istiyorum. Yeni bir RAM ve SSD ile. Neyse asıl konum bu kart paylaşımlı mı paylaşımsız mı, yardımcı olursanız sevinirim, belirttiği tüm konulara. Ekran görüntüleride atacağım.

Ekran Alıntısı5.PNG

Ekran Alıntısı 3.PNG

Ekran Alıntısı 4.PNG

Ekran Alıntısı 2.PNG

Ekran Alıntısı5.PNG

Ekran Alıntısı 6.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam VRAM'ı paylaşılan değil adanmış olandır. Yani ekran kartınız 1 GB. Paylaşımlı 2 GB olmuş. Bende de 4 GB ekran kartı var paylaşımlıda 8 GB görünüyor. Önemli olan adanmış olandır.

Hocam VRAM'ı paylaşılan değil adanmış olandır. Yani ekran kartınız 1 GB. Paylaşımlı 2 GB olmuş. Bende de 4 GB ekran kartı var paylaşımlıda 8 GB görünüyor. Önemli olan adanmış olandır.
Hocam tam olarak anlayamadım. Adanmış demenizden kastınız nedir? Yani ekran kartım paylaşımsız mı? Birde diğer bahsettiğim konulara da yardımcı olursanız sevinirim. LoL de en düşükte 30 FPS almak biraz üzüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı