Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #1 Düzeltme şansım var mı? Tamirciye versem ne kadar tutar?
Apocaylpse Megapat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 56 23 Haziran 2020 #61 Saç kurutmayla epey bir kurulla o kartın geri dönüşü yok garantisi varsa iyice kurulladıktan sonra garanti kapsamında servise gönder kimsenin aklına gelmez çünkü ekran kartının suya düşmesi yüzünden çalışmadığı Artı 0 Eksi
Saç kurutmayla epey bir kurulla o kartın geri dönüşü yok garantisi varsa iyice kurulladıktan sonra garanti kapsamında servise gönder kimsenin aklına gelmez çünkü ekran kartının suya düşmesi yüzünden çalışmadığı
TunaArslanTR Hectopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 361 Makaleler 1 Yer Amasya/Merzifon 23 Haziran 2020 #62 1 hafta yetmez kardeşim, şöyle 1 ay falan beklet. Hatta tatile çıkın birlikte, leğen'i görmüş garibim bir de havuz deniz falan görsün. Artı 0 Eksi
1 hafta yetmez kardeşim, şöyle 1 ay falan beklet. Hatta tatile çıkın birlikte, leğen'i görmüş garibim bir de havuz deniz falan görsün.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #63 Son durum nedir? Artı 0 Eksi
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #64 Taha E.1907 dedi: Düzeltme şansım var mı? Tamirciye versem ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Bende bir kere düşürmüştüm GT710'u başta çalıştı ama sonra öldü Artı 0 Eksi
Taha E.1907 dedi: Düzeltme şansım var mı? Tamirciye versem ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Bende bir kere düşürmüştüm GT710'u başta çalıştı ama sonra öldü
KS KS Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #65 Evet arkadaşlar taktım çalıştırdım, 1 gündür hiçbir sıkıntı yok. Öneride bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Evet arkadaşlar taktım çalıştırdım, 1 gündür hiçbir sıkıntı yok. Öneride bulunanlara çok teşekkür ediyorum.
O Oleeee Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 75 23 Haziran 2020 #66 Taha E.1907 dedi: Evet arkadaşlar taktım çalıştırdım, 1 gündür hiçbir sıkıntı yok. Öneride bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun diyelim,Ne şekilde kurutma yaptın? Artı 0 Eksi
Taha E.1907 dedi: Evet arkadaşlar taktım çalıştırdım, 1 gündür hiçbir sıkıntı yok. Öneride bulunanlara çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun diyelim,Ne şekilde kurutma yaptın?
KS KS Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #67 Oleeee dedi: Geçmiş olsun diyelim, ne şekilde kurutma yaptın? Genişletmek için tıkla... Beze serip balkona koydum. Artı 0 Eksi
Oleeee dedi: Geçmiş olsun diyelim, ne şekilde kurutma yaptın? Genişletmek için tıkla... Beze serip balkona koydum.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #68 safakgoksen dedi: İnşallah seni duymuştur üstünden zaman geçti ama ne yaptı acaba Genişletmek için tıkla... Ben sıfır aldığım anakartı bile alkol ile yıkarım, kaldı ki suya düşen ürünler oksitlenme olayına karşı alkol ile temizlenir. Benim ki bir hastalık ancak kesinlikle söylediğimi yaparsa işe yarar. Plastik ürünlere alkol dökmek aşındırır. Artı 0 Eksi
safakgoksen dedi: İnşallah seni duymuştur üstünden zaman geçti ama ne yaptı acaba Genişletmek için tıkla... Ben sıfır aldığım anakartı bile alkol ile yıkarım, kaldı ki suya düşen ürünler oksitlenme olayına karşı alkol ile temizlenir. Benim ki bir hastalık ancak kesinlikle söylediğimi yaparsa işe yarar. Plastik ürünlere alkol dökmek aşındırır.
MotoruCalinanGaspçı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.435 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Gelsenkirchen/Deutschland Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 1200AF 4.0GHz Asrock B450M-HDV R4.0 16GB 3200MHZ RX570 4GB SAPPHİRE PULSE GİGABYTE 120GB SATA3 SAMSUNG 256GB M.2 HİTACHİ 580GB HDD 500W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2020 #69 Taha E.1907 dedi: Düzeltme şansım var mı? Tamirciye versem ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Pirince yatır. Olmazsa geçmiş olsun Artı 0 Eksi
Taha E.1907 dedi: Düzeltme şansım var mı? Tamirciye versem ne kadar tutar? Genişletmek için tıkla... Pirince yatır. Olmazsa geçmiş olsun
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 24 Haziran 2020 #70 ClickClickBumBe dedi: Ben sıfır aldığım anakartı bile alkol ile yıkarım, kaldı ki suya düşen ürünler oksitlenme olayına karşı alkol ile temizlenir. Benim ki bir hastalık ancak kesinlikle söylediğimi yaparsa işe yarar. Plastik ürünlere alkol dökmek aşındırır. Genişletmek için tıkla... Bende az çok biliyorum. ama sanrıım dümdüz kurutmuş. inşallah ilerde sorun yaşamaz. Artı 0 Eksi
ClickClickBumBe dedi: Ben sıfır aldığım anakartı bile alkol ile yıkarım, kaldı ki suya düşen ürünler oksitlenme olayına karşı alkol ile temizlenir. Benim ki bir hastalık ancak kesinlikle söylediğimi yaparsa işe yarar. Plastik ürünlere alkol dökmek aşındırır. Genişletmek için tıkla... Bende az çok biliyorum. ama sanrıım dümdüz kurutmuş. inşallah ilerde sorun yaşamaz.