Ekran kartım yanlışlıkla 100 derece oldu bir şey olmuş mudur?

Lehim atması derken nasıl oluyor bu? Dün gece o işlemi yaptıktan 1-1.5 saat sonra böyle hafif bir ses geldi ama nerden geldi bilmiyorum. Lehim atmış olabilir mi? Gerçi atsa çalışmazdı herhalde? Heaven benchmark, FurMark yaptım sorun yok gibi.

Bilmiyorum vallahi biri durunca belki diğeride duruyordur bakmaya zamanım olmadı 100 dereceyi gördüğüm gibi alt+f4 atıp SATA kablosunu söktüm.

Kaç dk yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Atma imkanı yok, sizlik bir şey yok. Atanlar 90 derecede 5 yıl boyunca çalışan cihazlar. Siz sadece fanlar sıkıntısız dönüyor mu emin olun.

atma imkanı yok, sizlik bir şey yok. Atanlar 90 derecede 5 yıl boyunca çalışan cihazlar. Siz sadece fanlar sıkıntısız dönüyor mu emin olun.

Yok şu anda sıkıntısız dönüyor bundan sonra oyunlarda falan Full %50 fan hızında kullanacağım isterse traktör gibi ses çıkarsın umrumda değil benim başım yandı 1 kere.

10'ar dakika yapsanız yeterli. Şu anda kartın fanları dönüyor mu emin olun ondan çünkü bu test kartı zorlayarak hata bulan bir test eğer fan bozulduysa sıkıntı yaşarsınız.

Fan bozulmamış. Dönmüyorken 0RPM yazıyordu şimdi ayarlayabiliyorum.
Bu arada kalite kaç olsun stok olarak 3 yazıyor. VRAM %kaç olsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı