Ekran kartım yanlışlıkla 100 derece oldu bir şey olmuş mudur?

2 ay oldu :(

Yani zarar gelmiştir demek istiyorsunuz değil mi? :( of gece gece oyuna giren kafamı...
Hocam dert etmeyin, hiçbir şey hissetmiyorsanız bir şey yoktur. Benim eski Pentium işlemcim sensör hatası yoksa senelerce 105 derece de çalışmış, akılla parçalar bunlar, kendiniz ateş tutmazsanız ömründen çalmazsınız.

Hocam dert etmeyin, hiçbir şey hissetmiyorsanız bir şey yoktur. Benim eski Pentium işlemcim sensör hatası yoksa senelerce 105 derece de çalışmış, akılla parçalar bunlar, kendiniz ateş tutmazsanız ömründen çalmazsınız.

Gerçekten öyle mi acaba? Şu anda görünürde bir şey yok dalgalanma vs. @Crzycaninio'nun dedikleri korkuttu beni kartımı tam anlamıyla kullanamayacaksam ne anlamı kaldı ki?

Daha önce de dediğim gibi sizi uzunca bir süre idare eder.

İdare etmesini istemiyorum bana yetmesini istiyorum neden tam anlamıyla kullanamayım ki?
Kablolama önemli hocam kasa izin veriyorsa yapmalısınız. Bendede bazen Afterburner fan kontrolüne uymuyor. 85 derece falan oyun oynadığım olmuştu bir sıkıntı olmuyor süre fazla uzun değilse.
dediğim gibi 30dk

Gerçekten öyle mi acaba? Şu anda görünürde bir şey yok dalgalanma vs. @Crzycaninio'nun dedikleri korkuttu beni kartımı tam anlamıyla kullanamayacaksam ne anlamı kaldı ki?
30 dakika kısa denilebilir, miningciler 60 derece sabit kullansa bile daha fazla kalıyor vb. düşünülünce. Ayrıca lehim atması olunca bildiğimiz fırında kartı ısıntanlar var, sizin 100 derece 30 dakika hiç birşey.

30 dakika kısa denilebilir, miningciler 60 derece sabit kullansa bile daha fazla kalıyor vb. düşünülünce. Ayrıca lehim atması olunca bildiğimiz fırında kartı ısıntanlar var, sizin 100 derece 30 dakika hiçbir şey.

Lehim atması derken nasıl oluyor bu? Dün gece o işlemi yaptıktan 1-1.5 saat sonra böyle hafif bir ses geldi ama nerden geldi bilmiyorum. Lehim atmış olabilir mi? Gerçi atsa çalışmazdı herhalde? Heaven benchmark, FurMark yaptım sorun yok gibi.
O kart 2 fanlı değil mi? Nasıl biri takılınca 100 derece olabiliyor?

Bilmiyorum vallahi biri durunca belki diğeride duruyordur bakmaya zamanım olmadı 100 dereceyi gördüğüm gibi alt+f4 atıp SATA kablosunu söktüm.
OCCT testi yapın hem GPU için hem Memory için hata almazsanız sorun yoktur ama hata alırsanız sıkıntı olabilir.

Kaç dk yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı