Ekran kartım yenisi ile değişince ne yapmalıyım?

Makaleler
1
Merhabalar. Ekran kartım sorunluydu satıcıya gönderdim büyük ihtimalle değişecek. Değiştikten sonra bir işlem yapmama gerek var mı? Aynı model ile değişecek tüm sürücüler yüklü.

Kartın gelince öncelikle teste sok. Yine sorunlu bir model göndermiş olabilirler. FurMark işini görür. Testi başarıyla tamamlarsa kart sürücüler de yüklü başka bir şey yapmana gerek kalmaz.
FurMark'tan ziyade Assetto Corsa gibi bir oyunda %98 yükte denesem aynıya gelmez mi? Zaten sorunu ısınması falan değildi. Fanı aşırı ses çıkarıp titreme yapıyordu.

FurMark'tan ziyade assetto Corsa gibi bir oyunda %98 yükte denesem aynıya gelmez mi? Zaten sorunu ısınması falan değildi. Fanı aşırı ses çıkarıp titreme yapıyordu.

FurMark testi ekran kartını gerçek anlamda test edebileceğiniz testtir.
Oyun oynamaya benzemez, oyun bu kadar zorlamaz kartı.

FurMark testi ekran kartını gerçek anlamda test edebileceğiniz testtir.
Oyun oynamaya benzemez, oyun bu kadar zorlamaz kartı.
Buna kesinlikle katılmıyorum.

PCI slotu kaynaklı bir problem vardı. Oyunlarda oyun donuyordu. Ama Furmark ve OCCT gibi sentetik testlerde hiçbir sorun çıkmadan dakikalarca duruyordu (15-45 dakika)

Ama oyun içinde çöküyor. En iyi test, oyun. Oyun oyna.

Yeni karti tak. DDU ile eski kartın sürücülerini kaldır. Daha sonra yeni ve en güncel sürücüyü yükle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı