Ekran kartına yanlış BIOS yüklemek

Hocam sen Technopat'ta süre geçirmeden kart mart alma, çok yenisin sen daha ekran kartının gücünü Bit'le ölçüyorsun.
Ekran kartın gücünü "Bit" denen o rakam asla belirlemez hocam. Bit'e bakarak ekran kartı alırsan hata yaparsın, tıpkı şu an yaptığın gibi. Ha Bit'in yüksek olması iyi ancak tek başına ekran kartının performansını belirlemez.
Hani diyorsun ya 980 Tİ 1070'den biraz daha iyi diye. Ben sana şöyle açıklayayım, RX 580 ve GTX 1060 GTX 980 ile aynı performanstalar.
Ayrıca Asus Poseidon 980 TI üretti diyorsun da R7 240 da satılıyor Hepsiburada'da :). O da sıfır onu da alalım o zaman?
AMD kartları kötüleyenlere bakma, çoğu ne dediğini bilmeyen ve bilgisayardan zırnık anlamayan kişiler. En baştan her şeyi geçiyorum eğer AMD kartlar veya işlemciler kötü olsaydı Recep ve Ali Abiler bunu sistem toplama rehberinde kullanırlar mıydı? Her şeyi geç bak sadece bunu düşünmen yeter :).

980 TI'a hiç bulaşma, 1070 al veya AMD VEGA + FreeSync ile şahane bir kombinasyon yap çok daha iyi olur.

Amd işlemcilere güveniyorum hani Ryzen serisine ve amd ryzen 7 1700 alıcam ama hala ekran kartından yana tereddütteyim akşam detaylı bir fiyat listesiyle açmış oldugum konuya sizide etiketlicem

Tabii ki, her zaman yardımcı olurum.
Ancak AMD VEGA ekran kartları çıkmadı daha. Yani Nvidia GTX 1070 rakibi bir AMD ekran kartı yok. Yakında çıkacak, beklerim derseniz onu alırsınız ve FreeSync monitör kombinasyonuyla şahane bir sistem olur. Beklemezseni GTX 1070'i takar 2K monitörle keyfinize bakarsınız.
Zaten Ryzen'in F/P olarak rakibi yok biliyorsunuzdur bunu. Hiç konuşmayacağım bile.
Kalanını artık konu açarsanız yardımcı oluruz.

@Delected mesala hocam biraz bilgilendirir misiniz? 1920 1080 performansları nedir?
Ben pek oyundan oyuna atlayan birisi değilim, sadece bir kaç oyun oynuyordum.
Full ayarlarda ;
CS:GO'da +300 FPS
Rust'da ortalama +60
Euro Truck Similatör 2 +75

Yani ortalama bir rakam söylemek gerekirse, günümüzdeki bir çok oyunu 1920-1080P çözünürlükte +60 oynatabilme kapasitesine oldukça sahip.

+300 ?? Çok uçuk bir rakam fps oyunu için. 1080 de kaç fps cs go araştırmam lazım.
Kendim kartımı sattığımdan gösteremiyorum fakat linkini atacağım sistem neredeyse benim sistemim ile aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dust2'de daha uçuk rakamlarla karşılaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı