Hocam doğrudur. Benim gözlemlediğim, mesela 1650 Super, 1060 kartı geçebiliyor. Aynı nesil olan 192 Bit 1660 Super'in gerisinde kalıyor. Sizin dediğiniz gibi işlemci ve VRAM değeri önemli oluyor. GDDR5, GDDR6 gibi. Doğru mu düşünüyorum hocam.
Arkadaşlar 4 GB, GDDR6, 128 Bit ekran kartım var. 128 Bit ne bilmiyorum, açıklar mısınız? Yani iyi mi kötü mü bilemedim.
Güncel ekran kartlarında en son bakacağın şeylerden birisi. Önemli olan kullanılan grafik işlemci, mimari.
Doğrudur hocam. Gelişen bellek teknolojisiyle bit değeri geri planda kaldı iyice.Hocam doğrudur. Benim gözlemlediğim, mesela 1650 Super, 1060 kartı geçebiliyor. Aynı nesil olan 192 Bit 1660 Super'in gerisinde kalıyor. Sizin dediğiniz gibi işlemci ve VRAM değeri önemli oluyor. GDDR5, GDDR6 gibi. Doğru mu düşünüyorum hocam.
Hocam doğrudur. Benim gözlemlediğim, mesela 1650 Super, 1060 kartı geçebiliyor. Aynı nesil olan 192 Bit 1660 Super'in gerisinde kalıyor. Sizin dediğiniz gibi işlemci ve VRAM değeri önemli oluyor. GDDR5, GDDR6 gibi. Doğru mu düşünüyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.