Ekran kartında Msı mı? Asus mu?

GTX 960, yeni teknolojiler içeriyor ve düşük güç tüketimi ile iyi performans verebiliyor. 500 Watt her hangi bir PSU yetecektir. Tavsiyem 80 Plus ibareli olanları seçmeniz. Ayrıca 600-650 Watt güç kaynağı alır iseniz 80+ ibareli, R9 280 veya 280X kartlarını tavsiye ederim.

MSI da ASUS da kalitelidir. Görünümü hoşuna gideni alabilirsin.

GTX 960, yeni teknolojiler içeriyor ve düşük güç tüketimi ile iyi performans verebiliyor. 500 Watt her hangi bir PSU yetecektir. Tavsiyem 80 Plus ibareli olanları seçmeniz. Ayrıca 600-650 Watt güç kaynağı alır iseniz 80+ ibareli, R9 280 veya 280X kartlarını tavsiye ederim.
Neden bilmiyorum ama ekran kartı amd değil de nvidia olsun istiyorum 960 r9 280 den iyi değil mi

Neden bilmiyorum ama ekran kartı amd değil de nvidia olsun istiyorum 960 r9 280 den iyi değil mi
Bazı konularda iyi, mesela Nvidia güzel programlar sunuyor ve güç tüketimi iyi. Yani ucuz güç kaynağı alarak ta kullanabilirsin. R9 280 gerçek manada akıcılık olarak daha iyidir. Tercih meselesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı