Ekran Kartında MSI mı, Asus mu?

• Konuyu başlatan Alp135
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 45.091

Asus mu MSI mi (Ekran karti)

• ASUS

Oy: 92 49,2%
  • MSI

Oy: 95 50,8%

• Oy verenlerin toplamı
    187
Gigabayt 980ti Xtreme Gaming en son çıkan model 2 yıl ardından CW kalmadı.

Coil whine biraz şansa biraz da PSU'ya bağlı. Corsair HX1000i ile birlikte SLI Asus Strix GTX980 Ti DirectCU III kullanıyorum ve coil whine çıkmadı. MSI ya da Asus farketmez, ben kasada hem yeteri kadar kart mesafesi olduğu için (DirectCU III kart daha uzun oluyor) hem de görünüm olarak bana daha güzel geldiği için Asus tercih ettim.

Not: Sapphire almayı düşündüm demişsin ancak Sapphire GTX980 Ti üretmiyor.

Hocam güç kaynağındaki CW ile ekran kartındaki CW arasında nasıl bir fark var gerçekten bilmediğimden soruyorum? Benim bildiğim ekran kartındaki CW bobinlerin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Powercolor PCS+ modellerinde kaliteli bobinler kullanarak CW'ı en aza indirmeye çalıştılar. Bütçe yeterliyse Galax HOF, Evga Classified, MSI Lightning gibi modeller tercih edilmeli GTX 980 Ti için.

Güç kaynağındaki CW'den bahsetmedim ki. Yalnız şöyle bir şey de var, bazen ekran kartlarında X marka/model güç kaynağı ile CW gözlemlenirken Y marka/model güç kaynaklarıyla çalıştıklarında CW gözlemlenmeyebiliyor ya da CW seviyesi düşmüş oluyor. Buna daha önce MSI GTX 970 ekran kartında tanık oldum.

Pardon Sapphire degil Gigabyte tan bahsediyorum ve kararim sanirim MSI olacak. Fakat Gigabyte urunleri sanirim vatandan kalkmis. Ya da basinda yoktu fakat nova bilgisayarda var. Gigabyte kotumudur? Servis iyimidir?

kalite dayanıklılık performans evga demektir
daha uygun kalite performans ise asus
az az az hepsinden istiyorsan msı

Asus kalite bakımından Msi markasınıda tokatlar. Bana göre böyle. Asus her ince ayrıntısına kadar düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…