Ekran kartında performans düşüklüğü

Rydhen

Centipat
Yaklaşık 2 ay önce İtopya'dan bir bilgisayar topladım, bilgisayarı aldığım zamanlarda yaptığım Benchmark testlerinde ekran kartımın performansı daha yüksek çıkıyordu. İlk yaptığım testlerde performansı %116 iken şimdi %106 olmasının sebebi nedir?

Yaklaşık 2 ay önce İtopya'dan bir bilgisayar topladım, bilgisayarı aldığım zamanlarda yaptığım Benchmark testlerinde ekran kartımın performansı daha yüksek çıkıyordu. İlk yaptığım testlerde performansı %116 iken şimdi %106 olmasının sebebi nedir?

Sisteminizi de yazın. Bu 2 aylık arada bir şey değiştirdiniz mi? Yüklediniz mi?( korsan veya bilinmeyen bir kaynaktan)

bir şey değiştirmedim ama belki virüs içeren şeyler indirmiş olabilirim

User benchmark testi

Userbechmark testlerini forumda önermiyoruz. Neden derseniz üyeler oylama yapıyor orada kesin sonuçlar vermiyor hiç bir zaman. Test yapmak isterseniz eğer ''passmark'' gibi programlarda yapsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı