Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 5 Mayıs 2021 #1 Bu aygıt kaynak kullanılmıyor çünkü bir sorun var hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 5 Mayıs 2021 #11 Lüzumsuz Hacker dedi: Laptopdan nasıl minig yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onu belirtmeliydin ben nereden bileyim laptop oldugunu öncelikle driveri kaldır ve yeniden kur. Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: Laptopdan nasıl minig yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onu belirtmeliydin ben nereden bileyim laptop oldugunu öncelikle driveri kaldır ve yeniden kur.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 5 Mayıs 2021 #12 Lüzumsuz Hacker dedi: Ekran kartı bozuk değildir değil mi? Intel HD grafik GT 520M. Genişletmek için tıkla... Intel Support Asistant programını kurun ve oradan ekran kartı için olan sürücüyü kurun. Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: Ekran kartı bozuk değildir değil mi? Intel HD grafik GT 520M. Genişletmek için tıkla... Intel Support Asistant programını kurun ve oradan ekran kartı için olan sürücüyü kurun.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 5 Mayıs 2021 #13 Lüzumsuz Hacker dedi: Ekran kartı bozuk değildir değil mi? Intel HD grafik GT 520M. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bozuk değildir. Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: Ekran kartı bozuk değildir değil mi? Intel HD grafik GT 520M. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bozuk değildir.
KS KS Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 5 Mayıs 2021 #14 RanopXERmoloto dedi: Bozuk değildir böyle olaylar driverdan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. RanopXERmoloto dedi: Bozuk değildir böyle olaylar driverdan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekranda herhangi bir dalgalanma bir şey yok sürücü kurdğum netlikte. Artı 0 Eksi
RanopXERmoloto dedi: Bozuk değildir böyle olaylar driverdan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. RanopXERmoloto dedi: Bozuk değildir böyle olaylar driverdan kaynaklı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekranda herhangi bir dalgalanma bir şey yok sürücü kurdğum netlikte.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 5 Mayıs 2021 #15 Lüzumsuz Hacker dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... En güncel driveri kur düzelir. Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... En güncel driveri kur düzelir.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 5 Mayıs 2021 #16 XANTAREScN dedi: Onu belirtmeliydin ben nereden bileyim laptop oldugunu öncelikle driveri kaldır ve yeniden kur. Genişletmek için tıkla... M ibaresi mobil versiyon olduğunu gösterir. Laptoplarda bulunur. Artı 0 Eksi
XANTAREScN dedi: Onu belirtmeliydin ben nereden bileyim laptop oldugunu öncelikle driveri kaldır ve yeniden kur. Genişletmek için tıkla... M ibaresi mobil versiyon olduğunu gösterir. Laptoplarda bulunur.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 5 Mayıs 2021 #17 Lüzumsuz Hacker dedi: Tamam teşekkür ederim. Ekranda herhangi bir dalgalanma bir şey yok sürücü kurdğum netlikte. Genişletmek için tıkla... Dediğimi uyguladınız mı? Artı 0 Eksi
Lüzumsuz Hacker dedi: Tamam teşekkür ederim. Ekranda herhangi bir dalgalanma bir şey yok sürücü kurdğum netlikte. Genişletmek için tıkla... Dediğimi uyguladınız mı?
KS KS Lüzumsuz Hacker Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 205 5 Mayıs 2021 #18 Er73748 dedi: Dediğimi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Laptop akşam gelecek yanıma. Artı 0 Eksi