Ekran Kartından Gelen Ses!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fearlestorm

Hectopat
Daha fazla  
MSI R6850 ekran kartım var..Ve bu ekran kartının sorunlu olduğunu düşünüyorum..İnternet sayfasındayken kaydırma çubuğunu oynattığımda kasadan çok tiz bir şekilde çınlama sesi geliyor duyulması zor ancak bu beni tedirginleştiriyor...

Aynı sorun ise oyunlarda oluyor bu ses oyun oynarken devamlı çıkıyor, fan olmadığına %100 eminim.
Çünkü bütün fanları durdurup tekrar denedim, ses gelmeye devam ediyor.. Oyunlarda da arada bir tekleme oluyor..

Sıcaklık değerlerine baktım gayet normal seviyelerde. Ne yapmam lazım? Kasayı toplatalı yaklaşık 3 ay oluyor. Sanki bu ses daha önce yoktu, ya da dikkat etmediğimden bu sesi duymamış olabilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin sorun ekran kartından değil, güç kaynağından kaynaklanıyor. Sayfaları kaydırırken, veya oyuna girdiğinde ekran kartın normalden çok daha fazla güç çekiyor. Bu da güç kaynağına daha fazla yük binmesine neden oluyor. Güç kaynağın bu gücü karşılayabiliyor ama maalesef bu gürültüyü çıkarıyor.

Güç kaynağının marka ve modeli nedir?

Feel Hurricane yetersiz bir güç kaynağı. Öncelikle burada test edilmiş ve onaylanmış güç kaynakları mevcut, bunlara bir göz at: Çizgi Elektronik | PC Güç Kaynakları Rehberi

Kullandığın güç kaynağı, etiketinde yazan gücü sunamıyor. Bu yüzden de yük bindiğinde garip sesler çıkarıyor. Oyun açıkken kulağını güç kaynağına yaklaştırarak bunu anlayabilirsin. Tavsiyem bir an önce 80 Plus sertifikalı bir güç kaynağı alman yönünde.

Kulağımı daha önce güç kaynağı kısmına yaklaştırdım ancak sanki bana oradan gelmiyor gibi ?

Evet zaten en kısa sürede +80 sertifikalı bir psu alacağım..

Tamam Recep abi teşekkür ediyorum tekrar umarım başka sorunlar yaşamam :)

Tavsiye ettiğiniz bir güç kaynağı var mı ucuz? Maksimum 150-175 Lira ayırabilirim..

Gerçekten harika görünüyor. Hiç düşünmeden alabilirim. Zaten bendeki psu ya onbin basar :D

Recep abi psu yu maddi yetersizlikten dolayı alamadım hala 10 gün sonra ay başında alacağım ve tekrar sormadan edemeyeceğim sorun gerçekten psuda mı?

Teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı