Ekran kartından tuhaf bir ses geliyor

ismail34

Megapat
RAM
Corsair vengeance 8x2 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
samsung 970 evo 500 gb
Ekran kartı
MSI Ventus GP OC RTX 2070 Super.
Anakart
B550 Gaming plus
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar, ekran kartından şöyle bir ses geliyor. Kartı aldığımdan beri bu ses var tabii. Ne zamandır aklımda, servisle de uğraşmak istemedim tabii. Sizce sorun ne olabilir? MSI desteğe de yazdım ilgilenirler mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine bu. Sesi hafif bir ıslık sesine benzer genellikle. Sorun teşkil etmez zararı yok sadece ses olarak kulak yoruyor. MSI servisi coil whine için tamir değişim yapıyor mu bilmiyorum ama çok ciddi bir sorun değil.

Bu arada videoya tam yansımamış. Gelen sesi X2 olarak düşünün. Yani rahatsız ediyor. Oyun açasım gelmiyor. İnce tiz bir ses değil yani.
Coil Whine şikayeti ile servise gönderin. Dediğim gibi MSI'ın politikası nasıl bilmiyorum ama onlar size yardımcı olacaktır. Bazı markalar tamir ya da değişim yapıyor.

Coil whine şikayeti ile servise gönderin. Dediğim gibi MSI'ın politikası nasıl bilmiyorum ama onlar size yardımcı olacaktır. Bazı markalar tamir ya da değişim yapıyor.

Zorla ücret iadesi yapmasınlar. 3900 TL'ye almıştım. Yerine koyamayız vallahi kartı :) bazı yorumlar okudum, seçenek sunmadan ücret iadesi yaptıklarına dair.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı