BiaNyksV
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle merhabalar. İzninizle direktmen konuya giriceğim. Dizüstü bilgisayarım bir gün oyun oynuyordum ve bilgisayarı kapattıktan sonra ertesi gün aynı oyunda 120 FPS alırken 20 FPS almaya başladım ve oyuna girmeden önce sürekli olarak bilgisayarım adaptörün kablosundan dolayı sürekli kapanıp, kapanıp durdu ve bilgisayarı sıfırlayım dedim.
Sıfırladım ve bu sefer gine adaptörün kablosunda sorun olduğu için kapanıp, kapanıp durdu ve bu sefer hiç ekran kartını görmedi bilgisayar. Ekran kartım invida ve sürücüyü bulma kısmına gelip sürücüyü indirsem bile "böyle bir aygıt bulunamadı" demekte. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ekran kartı:
GT 420M.
(Şu anda "Intel HD Graphics" adlı ekran kartını kullanıyor yani onboard ekran kartını hariciyi görmüyor.
Not: Tamire götürsem tamir olur mu?
Sıfırladım ve bu sefer gine adaptörün kablosunda sorun olduğu için kapanıp, kapanıp durdu ve bu sefer hiç ekran kartını görmedi bilgisayar. Ekran kartım invida ve sürücüyü bulma kısmına gelip sürücüyü indirsem bile "böyle bir aygıt bulunamadı" demekte. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ekran kartı:
GT 420M.
(Şu anda "Intel HD Graphics" adlı ekran kartını kullanıyor yani onboard ekran kartını hariciyi görmüyor.
Not: Tamire götürsem tamir olur mu?