Merhaba. Elime bir ekran kartı gecti. Ekran kartını bilgisayara takınca Windows açılma sesi falan geliyor ama görüntü yok.
Ekran kartının cipini tüplü çakmak ile ıstıttım ısıtmadan önce ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü yoktu ısıttıktan sonra onboarda takınca görüntü gelmeye başladı.
Kendin cevap vermedin evet oraya taktim ya da hayir ekran kartina bagladim diyebilirsin ben 1 yıl üniversitede bilgisayar tamirciligiyle ugrastim ve lise ve üniversite yi bilgisayar üzerine okudum cevap verimiyorsan bende vermem saygılar.
Kendin cevap vermedin evet oraya taktim ya da hayir ekran kartina bagladim diyebilirsin ben 1 yıl üniversitede bilgisayar tamirciligiyle ugrastim ve lise ve üniversite yi bilgisayar üzerine okudum cevap verimiyorsan bende vermem saygılar.
Çakmakla olmaz fön makinesiyle deneyip sonuç alanlarda var ama ben sorunun kesin çözüleceğini sunmuyorum sana kesin sorun ekran kartındandir da demiyorum belki farklı bir şeyden kaynaklanıyordur ama ekran kartinin çipini açıp o noktaya fon makinesiyle ısı verebilirsin sonuçları da sana kalır iyi veya kötü olabilir daha kötü de olabilir.
Çakmakla olmaz fön makinesiyle deneyip sonuç alanlarda var ama ben sorunun kesin çözüleceğini sunmuyorum sana kesin sorun ekran kartındandir da demiyorum belki farklı bir şeyden kaynaklanıyordur ama ekran kartinin çipini açıp o noktaya fon makinesiyle ısı verebilirsin sonuçları da sana kalır iyi beya kötü daha kötü de olabilir.