Ekran kartını bilgisayara takınca görüntü gelmiyor

ImJust

Femtopat
Daha fazla  
RAM
kingston 4 GB
SSD veya HDD modeli
320 gb samsung hdd
Ekran kartı
RADEON HD 5670
Anakart
gigabayte g41 combo
İşlemci
quad core q8200
Merhaba. Elime bir ekran kartı gecti. Ekran kartını bilgisayara takınca Windows açılma sesi falan geliyor ama görüntü yok.

Ekran kartının cipini tüplü çakmak ile ıstıttım ısıtmadan önce ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü yoktu ısıttıktan sonra onboarda takınca görüntü gelmeye başladı.

Ekran kartına takıyorum.

Kendin cevap vermedin evet oraya taktim ya da hayir ekran kartina bagladim diyebilirsin ben 1 yıl üniversitede bilgisayar tamirciligiyle ugrastim ve lise ve üniversite yi bilgisayar üzerine okudum cevap verimiyorsan bende vermem saygılar.

Ekran kartına takıyorum.

Ekran kartını ve anakarttaki girişleri temizle.

ikisinede taktım ekran kartına takılıyken görüntü yok diyerine takınca görüntü var

Kendin cevap vermedin evet oraya taktim ya da hayir ekran kartina bagladim diyebilirsin ben 1 yıl üniversitede bilgisayar tamirciligiyle ugrastim ve lise ve üniversite yi bilgisayar üzerine okudum cevap verimiyorsan bende vermem saygılar.

Ekran kartını ve anakarttaki girişleri temizle.
tamam deneyip geliyorum hemen

ama nasıl temizliyemibilrim

İkisine de taktım ekran kartına takılıyken görüntü yok diyerine takınca görüntü var.

Tamam deneyip geliyorum hemen.

Ama nasıl temizliyemibilirim?

Hafif nemli hir bez parçasıyla ama ıslakken çalıştırma kısa devre yaparsın bir de hız aşırtma overclock denedin mi sen bu karta.

Çipe ısıyı ben kendim tüplü çakmak ile versem olur mu ekran kartı anakart tamiri yapan yer bana uzakda bayağı.

Çakmakla olmaz fön makinesiyle deneyip sonuç alanlarda var ama ben sorunun kesin çözüleceğini sunmuyorum sana kesin sorun ekran kartındandir da demiyorum belki farklı bir şeyden kaynaklanıyordur ama ekran kartinin çipini açıp o noktaya fon makinesiyle ısı verebilirsin sonuçları da sana kalır iyi veya kötü olabilir daha kötü de olabilir.

Çakmakla olmaz fön makinesiyle deneyip sonuç alanlarda var ama ben sorunun kesin çözüleceğini sunmuyorum sana kesin sorun ekran kartındandir da demiyorum belki farklı bir şeyden kaynaklanıyordur ama ekran kartinin çipini açıp o noktaya fon makinesiyle ısı verebilirsin sonuçları da sana kalır iyi beya kötü daha kötü de olabilir.
Anladım peki diyelim ki daha beter oldu çip yandı yeni çipi ne kadara taktırırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı