Ekran kartını devre dışı bıraktıktan sonra siyah ekran

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki ekran kartımı da aynı anda devre dışı bıraktım. Nasıl geri devreye alabilirim? Windows logosundan sonra siyah ekran geliyor.

Arkadaşlar iki ekran kartımı da aynı anda devre dışı bıraktım. Nasıl geri devreye alabilirim? Windows logosundan sonra siyah ekran geliyor.

BIOS pilini sök 10 sn bekle geri tak.

Hocam güvenli moda nasıl alıyoruz? Alınca ekran kartı devre dışı olsa bile görüntü gelecek mi?
Bilgisayarı açtıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Onarım, yeniden yükleme gibi seçenekler açılırsa tekrar devreye sokabilirsiniz kartı.

bilgisayarı açtıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Onarım, yeniden yükleme gibi seçenekler açılırsa tekrar devreye sokabilirsiniz kartı.

Orada bilgisayarı sıfırlasam eski sürücüler geri gelir mi? Aktif ettiğim halde siyah ekran var. Windows 7'den 10'a ISO aracılığıyla geçmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı