Ekran kartını kendim montajlayabilir miyim?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Donanıma dair pek bir bilgim yok ancak araştırıp edip bugün 1650SUPER (Galax) ve 8 GB ek RAM sipariş verdim RAM takmanın basit olduğunu düşünüyorum ancak ekran kartı konusunda emin değilim ekran kartı takmak çok zor mu? Ekran kartları aşırı hassas olabiliyor mu? Sizce bilgisayarcıya mı götürmeliyim kendim mi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda verilen video linkinde videoda yeni nesil ekran kartlarında VGA girişi yok diyor bende VGA kablosu var 1650SUPER yeni nesil mi? VGA girişi var mı?

Son olarak videoda ek güç gerekirse ek kablo bağlarsınız diyor da ben ne kadar güç gerektiğini kaç aldığını nereden öğrenebilirim?

Sizinkindede büyük ihtimalle HDMI'dir benim de yeni nesil ekran kartım var o da HDMI.
Power'den gelen güç kablolarını takmanız yeterli olacaktır.
VGA kablonuz var monitörünüzde HDMI yeri var mı
Ve eğer HDMI'ni yoksa almanız gerekebilir.

Sizinkindede büyük ihtimalle HDMI'dir benim de yeni nesil ekran kartım var o da HDMI.
Power'den gelen güç kablolarını takmanız yeterli olacaktır.
VGA kablonuz var monitörünüzde HDMI yeri var mı?
Ve eğer HDMI'ni yoksa almanız gerekebilir.

Galax'ın sitesinden baktım yanlış görmüşüm VGA girişi yokmuş ben de VGA değil DVI-D kullanıyormuşum benim monitörde girişleri var ancak bu kablolar önemli mi? Yani DVI-D değil de başka bir kablo kullanmamı önerir misin? Performansı etkilemiyordur herhalde.

Galax'ın sitesinden baktım yanlış görmüşüm VGA girişi yokmuş ben de VGA değil DVI-D kullanıyormuşum benim monitörde girişleri var ancak bu kablolar önemli mi? Yani DVI-D değil de başka bir kablo kullanmamı önerir misin? Performansı etkilemiyordur herhalde.

Evet etkisi var benim bildiğim kadarıyla 1650'de dvıd olmayacaktır eğer sizin monitörünüz de dvıd varsa dönüştürücü kullanabilirsiniz.
Eğer HDMI varsa HDMI kablosu alın ve direk takıp kullanın.
Evet etkisi var benim bildiğim kadarıyla 1650'de dvıd olmayacaktır eğer sizin monitörünüz de dvıd varsa dönüştürücü kullanabilirsiniz.

Yukarıda verilen video linkinde videoda yeni nesil ekran kartlarında VGA girişi yok diyor bende VGA kablosu var 1650SUPER yeni nesil mi? VGA girişi var mı?

Son olarak videoda ek güç gerekirse ek kablo bağlarsınız diyor da ben ne kadar güç gerektiğini kaç aldığını nereden öğrenebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemenizi tavsiye ederim montajda yardımcı olur.

Son düzenleme:
Eğer HDMI varsa HDMI kablosu alın ve direk takıp kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemenizi tavsiye ederim montajda yardımcı olur.

Dediklerinizi yapacağım çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı