Ekran kartını kendim montajlayabilir miyim?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Donanıma dair pek bir bilgim yok ancak araştırıp edip bugün 1650SUPER (Galax) ve 8 GB ek RAM sipariş verdim RAM takmanın basit olduğunu düşünüyorum ancak ekran kartı konusunda emin değilim ekran kartı takmak çok zor mu? Ekran kartları aşırı hassas olabiliyor mu? Sizce bilgisayarcıya mı götürmeliyim kendim mi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizinkindede büyük ihtimalle HDMI'dir benim de yeni nesil ekran kartım var o da HDMI.
Power'den gelen güç kablolarını takmanız yeterli olacaktır.
VGA kablonuz var monitörünüzde HDMI yeri var mı
Ve eğer HDMI'ni yoksa almanız gerekebilir.

Galax'ın sitesinden baktım yanlış görmüşüm VGA girişi yokmuş ben de VGA değil DVI-D kullanıyormuşum benim monitörde girişleri var ancak bu kablolar önemli mi? Yani DVI-D değil de başka bir kablo kullanmamı önerir misin? Performansı etkilemiyordur herhalde.

Evet etkisi var benim bildiğim kadarıyla 1650'de dvıd olmayacaktır eğer sizin monitörünüz de dvıd varsa dönüştürücü kullanabilirsiniz.
Eğer HDMI varsa HDMI kablosu alın ve direk takıp kullanın.
Evet etkisi var benim bildiğim kadarıyla 1650'de dvıd olmayacaktır eğer sizin monitörünüz de dvıd varsa dönüştürücü kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemenizi tavsiye ederim montajda yardımcı olur.

Son düzenleme:

Dediklerinizi yapacağım çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…