G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Ekran kartını söktüm geri taktım ekran gelmiyor nasıl cözerim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.409 Çözümler 566 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Kabloyu ekran kartına taktın değil mi? Artı 0 Eksi
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 G4M3RVB dedi: Ekran kartını söktüm geri taktım ekran gelmiyor nasıl cözerim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin. Artı 0 Eksi
G4M3RVB dedi: Ekran kartını söktüm geri taktım ekran gelmiyor nasıl cözerim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin.
Selami KESKİN Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 Geçen bende de olmuştu kabloları kontrol et, RAM'in düzgün takılı olduğundan emin ol, ekran kartının yuvalara düzgün girdiğinden emin ol. Ha ayrıca arkadaşın yazdığı gibi silgiyle silersen kesin olarak düzelir. Artı 0 Eksi
Geçen bende de olmuştu kabloları kontrol et, RAM'in düzgün takılı olduğundan emin ol, ekran kartının yuvalara düzgün girdiğinden emin ol. Ha ayrıca arkadaşın yazdığı gibi silgiyle silersen kesin olarak düzelir.
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 850 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 Tatibaskan dedi: Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin. Genişletmek için tıkla... Bir şey sormak istiyorum silgiyle silin dediğiniz nedir? Gerçekten bir RAM'ı çıkarıp silgiyle silmekmi yoksa başka bir anlamı var mı? Artı 0 Eksi
Tatibaskan dedi: Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin. Genişletmek için tıkla... Bir şey sormak istiyorum silgiyle silin dediğiniz nedir? Gerçekten bir RAM'ı çıkarıp silgiyle silmekmi yoksa başka bir anlamı var mı?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 1 Nisan 2024 #6 Bileşenleri tam taktığınızdan emin olun. Click diye ses gelmesi gerek. Artı 0 Eksi
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #7 KaanKalay2121 dedi: Bir şey sormak istiyorum silgiyle silin dediğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bildiginiz RAM'in taktiginiz sari kismini silgiyle sileceksiniz. Artı 0 Eksi
KaanKalay2121 dedi: Bir şey sormak istiyorum silgiyle silin dediğiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bildiginiz RAM'in taktiginiz sari kismini silgiyle sileceksiniz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.409 Çözümler 566 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #8 RAM'den bahsediyor. Artı 0 Eksi
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 850 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #9 Tatibaskan dedi: Bildiginiz RAM'in taktiginiz sari kismini silgiyle sileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Tatibaskan dedi: Bildiginiz RAM'in taktiginiz sari kismini silgiyle sileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #10 Einstein dedi: Kabloyu ekran kartına taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. dodo61 dedi: Bileşenleri tam taktığınızdan emin olun. Click diye ses gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Taktım dodo61 dedi: Bileşenleri tam taktığınızdan emin olun. Click diye ses gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Eminim Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kabloyu ekran kartına taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. dodo61 dedi: Bileşenleri tam taktığınızdan emin olun. Click diye ses gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Taktım dodo61 dedi: Bileşenleri tam taktığınızdan emin olun. Click diye ses gelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Eminim