G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Ekran kartını söktüm geri taktım ekran gelmiyor nasıl cözerim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.464 Çözümler 569 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #11 Güç kablosunu çıkarıp tak ekran kartını çıkarıp tekrar tak kabloları kontrol et RAM'leri çıkar tekrar tak. Artı 0 Eksi
Güç kablosunu çıkarıp tak ekran kartını çıkarıp tekrar tak kabloları kontrol et RAM'leri çıkar tekrar tak.
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #12 Einstein dedi: Güç kablosunu çıkarıp tak ekran kartını çıkarıp tekrar tak kabloları kontrol et RAM'leri çıkar tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kablosu yok yani girisi yok. Tatibaskan dedi: Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 1 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Güç kablosunu çıkarıp tak ekran kartını çıkarıp tekrar tak kabloları kontrol et RAM'leri çıkar tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç kablosu yok yani girisi yok. Tatibaskan dedi: Sıkıntı muhetemelen RAM'lerdedir cikarin bir silgiyle silin varsa fazladan slot degistirin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.464 Çözümler 569 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #13 Monitörün girişindeki güç kablosundan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #14 Ekran kartını söküp anakartada. Bagladım yine de olmuyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor. Einstein dedi: Monitörün girişindeki güç kablosundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet takılı sinyal yok falanda diyor. Artı 0 Eksi
Ekran kartını söküp anakartada. Bagladım yine de olmuyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor. Einstein dedi: Monitörün girişindeki güç kablosundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet takılı sinyal yok falanda diyor.
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #15 G4M3RVB dedi: Ekran kartını söküp anakartada. Bagladım yine de olmuyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor. Evet takılı sinyal yok falanda diyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini cikar calistir. Sonra tak calistir anakart tanimiyor ekran kartini. Artı 0 Eksi
G4M3RVB dedi: Ekran kartını söküp anakartada. Bagladım yine de olmuyor ekran gelmiyor sinyal yok diyor. Evet takılı sinyal yok falanda diyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini cikar calistir. Sonra tak calistir anakart tanimiyor ekran kartini.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.464 Çözümler 569 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #16 Bilmiyorum vallahi. Artı 0 Eksi
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #17 Hocam RAM'lerin 1'ini çıkartın tek RAM çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #18 Tatibaskan dedi: BIOS pilini cikar calistir. Sonra tak calistir anakart tanimiyor ekran kartini. Genişletmek için tıkla... Anlamadım daha açıklayıcı yazsan çalıştırdıktan sonra kapatıp pili takıp yine mi çalıştırayım? Artı 0 Eksi
Tatibaskan dedi: BIOS pilini cikar calistir. Sonra tak calistir anakart tanimiyor ekran kartini. Genişletmek için tıkla... Anlamadım daha açıklayıcı yazsan çalıştırdıktan sonra kapatıp pili takıp yine mi çalıştırayım?
Selami KESKİN Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #19 G4M3RVB dedi: Evet. Taktım. Eminim. Genişletmek için tıkla... Silgiyle silersen kesin düzelir bende de aynı sorun olmuştu silgiyle sildiğimde düzeldi. Artı 0 Eksi
G4M3RVB dedi: Evet. Taktım. Eminim. Genişletmek için tıkla... Silgiyle silersen kesin düzelir bende de aynı sorun olmuştu silgiyle sildiğimde düzeldi.
KS KS G4M3RVB Picopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #20 Arda321 dedi: Hocam RAM'lerin 1'ini çıkartın tek RAM çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı Selami KESKİN dedi: Silgiyle silersen kesin düzelir bende de aynı sorun olmuştu silgiyle sildiğimde düzeldi. Genişletmek için tıkla... Knk sildim ama yine olmadı Artı 0 Eksi
Arda321 dedi: Hocam RAM'lerin 1'ini çıkartın tek RAM çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı Selami KESKİN dedi: Silgiyle silersen kesin düzelir bende de aynı sorun olmuştu silgiyle sildiğimde düzeldi. Genişletmek için tıkla... Knk sildim ama yine olmadı