Ekran kartının altına jenga ile destek yapılır mı?

Akıllı Kuş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. Benim ekran kartım az bir şey büyük/ağır olduğu için gözle görülür hafif bir yamulma vardı, ben de destek olsun diye altına jenga koydum şimdi düz duruyor. Bunlar fanlar ile temas etmediği süre boyunca herhangi bir sorun çıkarır mı? Yoksa özel bir eşya mı lazım bunu düz tutmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. Benim ekran kartım az bir şey büyük/ağır olduğu için gözle görülür hafif bir yamulma vardı, ben de destek olsun diye altına jenga koydum şimdi düz duruyor. Bunlar fanlar ile temas etmediği süre boyunca herhangi bir sorun çıkarır mı? Yoksa özel bir eşya mı lazım bunu düz tutmak için?

Eğer fanın arasına falan girmiyorsa sıkıntı olmaz ve ekran kartın çok ağırsa jenga kullanımına devam edin.

Özel bir şeye gerek yok, PCB'nin bükülmesini önlemek amaç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı