Ekran kartının çalışmaması

TeufeL-07

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, hiçbir sorun yokken ekran çözünürlüğü düştü ve çözünürlük seçenekleri kayboldu, tüm oyunlar başlatılamaz ve hata verir oldu. Nvidia'nın son çıkan güncellemesini yükledim yine düzelmedi. Mouse sağ tuştaki Nvidia denetim masası kayboldu. Denetim masasından Nvidia denetim masasını açmaya çalıştığımda ise tepki vermiyor. Güvenli modda açıp tamamen kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Ekran kartı portunu bile değiştirdim sonuç aynı. Aygıt yöneticisinde ekran kartı bazen kod 43 hatası gösteriyor bazende bu aygıtın sürücüsü yüklü değil gibi bir hata gösteriyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bios ayarlarını sıfırla eğer düzelemezse DDU programı ile sisteminizdeki nvdia driverlerini komple kaldırın ve nvdia nın sitesinden ekran kartı modelini ne ise onun yazılımını indirin ve yükleyin bu arada sistem özelliklerini belirtirseniz daha hızlı yardımcı oluruz.

Arkadaşım bios ayarlarını sıfırla eğer düzelemezse DDU programı ile sisteminizdeki nvdia driverlerini komple kaldırın ve nvdia nın sitesinden ekran kartı modelini ne ise onun yazılımını indirin ve yükleyin bu arada sistem özelliklerini belirtirseniz daha hızlı yardımcı oluruz.
Dostum zaten üstede 2 defa belirttiğim gibi bunları yaptım. Artık ekran görüntüsü hiç gelmemeye başladı. Bende ekran kartını söküp, on boarda bağladım ve o şekilde açtım bilgisayarı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı