TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2017 #21 Garantiye vermen en doğrusu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2017
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #22 Boşuna garantiye verme ongün sonra geri geliyor bişey yapmıyorlar. Boşu boşuna veririsin ben gönderdim geri göndermişler.
Boşuna garantiye verme ongün sonra geri geliyor bişey yapmıyorlar. Boşu boşuna veririsin ben gönderdim geri göndermişler.
Fransergio Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #23 görkemsp dedi: Boşuna garantiye verme ongün sonra geri geliyor bişey yapmıyorlar. Boşu boşuna veririsin ben gönderdim geri göndermişler. Genişletmek için tıkla... MSI, Coil Whine sorunu olan bütün ekran kartlarının değişimini yapıyor.
görkemsp dedi: Boşuna garantiye verme ongün sonra geri geliyor bişey yapmıyorlar. Boşu boşuna veririsin ben gönderdim geri göndermişler. Genişletmek için tıkla... MSI, Coil Whine sorunu olan bütün ekran kartlarının değişimini yapıyor.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #24 Yapmadı kardeşim. İade dedim geri göndermişler kardeşim ekran kartını. Ben mi yalan söylüyorum. Bir de on gün boşuna bekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2017
Yapmadı kardeşim. İade dedim geri göndermişler kardeşim ekran kartını. Ben mi yalan söylüyorum. Bir de on gün boşuna bekledim.