Ekran kartının doğru takıldığını anlama

focus_57

Centipat
Arkadaşlar ben sistemimi alalı yaklaşık 9 ay oldu. PC ilk geldiğinde ekran kartımı bilgisayarcım takmıştı. Şu sıralar yeni çıkan driverden sonra özellikle bir tık performans düşüklüğü olduğunu hissediyorum. Aklıma ekran kartının doğru takılıp takılmadığı geldi. Kasanın içini açıp baktım gayet sağlam duruyordu. Ve ben bu 9 ayda kasayı kutuya koyun oradan oraya da taşıdım bir sıkıntı yoktu. Biraz fazla paranoyaklaştım galiba :D.

Sıkıntı yapmanıza gerek yok ki zaten ekran kartı yanlış takılsaydı sisteminize görüntü gelmezdi.PCI yuvasına tam oturmayan bir ekran kartından görüntü alamazsınız onu da geçelim eğer sağlam bir şekilde oturmasaydı kartınızın PCI çıkışı kırılırdı çok yüksek ihtimalle.O yüzden içiniz rahat olsun.
Öneri:Ekran kartınız kasanızda takılı vaziyetteyken fazla oynatmamanız çünkü kart ile anakartın bağlandığı pcı ekspres soketi çok sağlam dayanaklı bir şey değildir zarar gelsin istemeyiz.İyi forumlar.

Sorunun yeni yüklediğiniz sürücü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sürücüleri DDU ile kaldırıp güncel WHQL sürücüsünü kurun. Ardından performans farkı olup olmadığını kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı