morfinsamet
Hectopat
Mezara mı götüreceksin fulle gitsin.
Ekran kartları 80 dereceye dayanabilir. Benim ekran kartım da çok ısınıyor kasam küçük ama asla 81'in yukarısına çıktığını görmedim. Senin kasan havadar bir kasaysa rahat rahat oynayabilirsin. Ömrünü kısaltmaz.
Merhaba, yeni sistem aldım ve oyun oynarken grafikleri artırmaya korkuyorum. Ekran kartı ısınırsa vs. sorun olur mu? Sistem çabucak eskir mi? Ekran kartı çok hızlı soğuyup çok hızlı ısınıyor. İşlemci hakkında bilgim yok ısısı yazmıyor ama grafikleri fullersem hızlı eskir mi?
Ben HD3650'yi sen doğmadan önce kullanmaya başlamışımdır ama için rahat olsun, senin ekran kartın ne yaparsan yap %99 ihtimalle 12 sene çalışamayacak.![]()
Merhaba, yeni sistem aldım ve oyun oynarken grafikleri artırmaya korkuyorum. Ekran kartı ısınırsa vs. sorun olur mu? Sistem çabucak eskir mi? Ekran kartı çok hızlı soğuyup çok hızlı ısınıyor. İşlemci hakkında bilgim yok ısısı yazmıyor ama grafikleri fullersem hızlı eskir mi?
Çıkalı 15 yıl olmuş ama Ets 2 açıyor yahu.Çok takılacak bir sorun değil kısaltır derler ama yüksek ayarlarda oyna çok fazla ısınma yoksa takma bu konuyu.
Olum harbiden 12 yıllık zamanı için bile ortalama bir ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.