110 derece genelde sınır oluyor. Miningli kartların bile yıprandığı kesin bir şey değil şu an. Mining kart almama sebebimiz de 90 derecede durmaksınız çalışması aslında fakat ne performansta azalma var ne başka bir şeyde. Pedleri değiştirip devam ediyorsun.
Teknoloji işi şans işi, hiç oyun açmasan bile bir anda yanabilir.
Ekran kartları 80 dereceye dayanabilir. Benim ekran kartım da çok ısınıyor kasam küçük ama asla 81'in yukarısına çıktığını görmedim. Senin kasan havadar bir kasaysa rahat rahat oynayabilirsin. Ömrünü kısaltmaz.
Merhaba, yeni sistem aldım ve oyun oynarken grafikleri artırmaya korkuyorum. Ekran kartı ısınırsa vs. sorun olur mu? Sistem çabucak eskir mi? Ekran kartı çok hızlı soğuyup çok hızlı ısınıyor. İşlemci hakkında bilgim yok ısısı yazmıyor ama grafikleri fullersem hızlı eskir mi?
Merhaba, yeni sistem aldım ve oyun oynarken grafikleri artırmaya korkuyorum. Ekran kartı ısınırsa vs. sorun olur mu? Sistem çabucak eskir mi? Ekran kartı çok hızlı soğuyup çok hızlı ısınıyor. İşlemci hakkında bilgim yok ısısı yazmıyor ama grafikleri fullersem hızlı eskir mi?