Ekran kartının markası farklı gösteriyor

AMD yazılımı dediğiniz Radeon Software ise orada da bende AMD yazıyor, Sapphire vs. yazmıyor.

Siz bu kartı 2. el mi aldınız? GPU-Z ile BIOS sürümünü kontrol ettiniz mi?
Hocam kurdum şuan neye bakmam lazım, pek bilmiyorum.

Bir de mümkünse kartın resmini paylaşabilir misin?
Buyrun.

Kartın jelatinlerini ben söktüm, ayrıca testlerden daha çok serin çalışıyordu, FPS de yukarı aşağı aynıydı mining yapılmış olamaz.

Dosya Ekleri

• IMG_0039.jpeg
    IMG_0039.jpeg
    302 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0038.jpeg
    IMG_0038.jpeg
    369,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0037.jpeg
    IMG_0037.jpeg
    307 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
0.17.002.000.000.000000

Sizin ekran kartında tek bios versiyonu mevcut baktığım kadarıyla. Sizin bios versiyonuyla birebir doğru. Yani burada sorun başka bir şey.

Birkaç yere baktım, bu sorunu yaşayan epey kişi var sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XFX markasına yazmayı denedin mi?

Sizin ekran kartında tek BIOS versiyonu mevcut baktığım kadarıyla. Sizin BIOS versiyonuyla birebir doğru. Yani burada sorun başka bir şey.

Birkaç yere baktım, bu sorunu yaşayan epey kişi var sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XFX markasına yazmayı denedin mi?

Performans hala eskisi gibi bir sorun teşkil etmiyor benim için, eğer sorun yaratmayacaksa kullanılabilir, zaten yazın RTX 3050'ye geçerim büyük ihtimalle, ilginiz için teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar.. Bendede aynı problem var anlık olarak daha öncesinde RADEON RX570 Yazan yerde Şuan Kartım Gigabyte AORUS olmasına rağmen Asus Radeon RX570 yazıyor daha öncesinde böyle bir şey yazmıyordu bunu nasıl çözdünüz ?

Herkese iyi Sosyaller. Bende de aynı problem var anlık olarak daha öncesinde Radeon RX570 Yazan yerde şu an Kartım Gigabyte Aorus olmasına rağmen ASUS Radeon RX570 yazıyor daha öncesinde böyle bir şey yazmıyordu bunu nasıl çözdünüz?

Benim gelen güncellemeler ile kendi kendine düzeldi, önemli bir şey gibi durmuyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı