Yazmayı unutmuşum, bazı manyaklar Furmark testinde gözü sürekli 30-35 kere hızlı hızlı kapatarak dalgalanma yapıyorlar ve kart dalgalanma sonucu arızalanıyor. Furmark testinde gözü açmak kapamak tehlikelidir.Başka bir hata da ben eklemek istiyorum; Canı sıkıldıkça FurMark testi açmak.
Kartın Chipsetine fazla ayarsız bir akım geliyor, arızalı olarak bazı kartlar alıyorum ve chipset arızası olanların çoğuna UV yapıldığını gördüm.Undervolt'un zararlı olduğuna dair daha önce hiç bir yazı görmemiştim kaynağınızın ne olduğunu sorabilir miyim?
Furmark testinde göz nasıl kapatılıyor? İlk kez duydum.Yazmayı unutmuşum, bazı manyaklar Furmark testinde gözü sürekli 30-35 kere hızlı hızlı kapatarak dalgalanma yapıyorlar ve kart dalgalanma sonucu arızalanıyor. Furmark testinde gözü açmak kapamak tehlikelidir.
Kartın Chipsetine fazla ayarsız bir akım geliyor, arızalı olarak bazı kartlar alıyorum ve chipset arızası olanların çoğuna UV yapıldığını gördüm.
Furmark testinde gözü açıp kapatmak tam olarak ne oluyor hocam?Yazmayı unutmuşum, bazı manyaklar Furmark testinde gözü sürekli 30-35 kere hızlı hızlı kapatarak dalgalanma yapıyorlar ve kart dalgalanma sonucu arızalanıyor. Furmark testinde gözü açmak kapamak tehlikelidir.
Kartın Chipsetine fazla ayarsız bir akım geliyor, arızalı olarak bazı kartlar alıyorum ve chipset arızası olanların çoğuna UV yapıldığını gördüm.
Space tuşu ile kapatmayı kast ediyordum.Furmark testinde gözü açıp kapatmak tam olarak ne oluyor hocam?
Kaç sayfa bu konuda yazı okudum UV'nin zararlı olduğuna dair en küçük yazıyla karşılaşmadım.Yazmayı unutmuşum, bazı manyaklar Furmark testinde gözü sürekli 30-35 kere hızlı hızlı kapatarak dalgalanma yapıyorlar ve kart dalgalanma sonucu arızalanıyor. Furmark testinde gözü açmak kapamak tehlikelidir.
Anladım hocam.Space tuşu ile kapatmayı kast ediyordum.
Furmark'da ortalama test süresi 15 dakika olmalıdır, fakat daha uzun sürede dayanabilir.Anladım hocam.
Ekran kartı bu teste ne kadar dayanabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.