Ekran kartının sahte olduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan 417496
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 957

417496

Hectopat
İyi günler, ikinci el ekran kartı bakıyorum. Bir tane MSI GTX 1080 Ti 11 GB 384 bit buldum. Fotoğrafları Google lensle aradım bir şey çıkmadı. Sahte mi değil mi nasıl anlayacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-07-00-41-38-687_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-01-07-00-41-38-687_com.sahibinden.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2024-01-07-00-45-00-611_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-01-07-00-45-00-611_com.sahibinden.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 119
MSI Armor serisi tonla kart var, Google lens bunun ayrımını elbette yapamaz. GTX 1080 Ti güçlü olsa da güç tüketimi ve sürücü desteği konusunda yavaş yavaş fosilleşmeye başlamış bir ekran kartı, üstüne bir de soğutma konusunda başarısız bir seri olan Armor ailesinden bir kartı almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

İyi günler, ikinci el ekran kartı bakıyorum. Bir tane MSI GTX 1080 Ti 11 GB 384 bit buldum. Fotoğrafları Google lensle aradım bir şey çıkmadı. Sahte mi değil mi nasıl anlayacağım?

MSI Armor 1080 Ti modeli satıcıdan en örnek bir GPU-Z fotoğrafı isteyin orada patlar zaten.

Müzelik olmuş karta 4250 TL verilmez, 6600 XT al geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart Armor model ama fanlar Gaming serisi. İşlem görmüş bir kart. GPU-Z ile fake olup olmadığını kontrol edebilirsiniz ama bu kart çok eski günümüzde önermem

Alabileceğin en kötü 1080 Ti'lardan biri bu arada, 3000'den fazla verilmez.

Yakışıklı desen yakışıklı değil, soğutması sağlam desen soğutması sağlam değil, hadi RGB'si var en azından kasayı şenlendiriyor desen o da yok, gerçekten anlamsız bir model şu Armor modeli sadece MSI marka olduğu için satmiyorsa bir şey bilmiyorum.

Yakışıklı desen yakışıklı değil.

High-end bir kartı bu kadar çirkin yapmak da başarı gerçekten. Zamanında kim niye almışsa. Bir karta $1000+ üzeri para ödeyeceksin kutudan çıkan şey akülü araba tekerleğine benzeyecek.

High-end bir kartı bu kadar çirkin yapmak da başarı gerçekten. Zamanında kim niye almışsa. Bir karta $1000+ üzeri para ödeyeceksin kutudan çıkan şey akülü araba tekerleğine benzeyecek.

Top model kartlarda Armor gibi giriş seviye seriler aşırı sırıtıyor, Armor modeli her seride siritiyor bence de o ayrı konu. Şahsen ben o kadar para versem ve kutudan bu çıksa küfür yemiş gibi hissederim. Bu arada akülü araba tekerleği benzetmesi cuk oturmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı