Ekran kartının üzerinde duran jelatin yanar mı?

Yusuf663

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sapphire Pulse 6500XT kullanıcısıyım. Birkaç konu gördüm jelatinle ilgili kesin sökün ısınınca yanar falan diyorlardı 2 haftadır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Sökmeye de kıyamıyorum ilk defa ekran kartı olan bir sistemim oldu ve eğer satarsam jelatini olduğu için daha kolay satılır diye düşünüyorum. Sizce çıkarmalı mıyım yoksa durursa bir sıkıntı olur mu?

1655817395715.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Pulse 6500XT kullanıcısıyım. Birkaç konu gördüm jelatinle ilgili kesin sökün ısınınca yanar falan diyorlardı 2 haftadır bu şekilde kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Sökmeye de kıyamıyorum ilk defa ekran kartı olan bir sistemim oldu ve eğer satarsam jelatini olduğu için daha kolay satılır diye düşünüyorum. Sizce çıkarmalı mıyım yoksa durursa bir sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 1426844

Hocam sökün bence. Jelatine bakmıyorlar karta bakıyorlar. Oralardan hava akışı geçebilir. Engelleyen bir şey olmamalı.

Isındıkça o gelen kötü naylon kokusu etkisiyle "Ulan kasanın neresi yanıyor?" diye diye psikolojini bozması dışında bir etkisi olmayacak onun :D Sök gitsin.

Dikkat edin de satılana kadar jelatin üstüne yapışmasın.
Isındıkça o gelen kötü naylon kokusu etkisiyle "Ulan kasanın neresi yanıyor?" diye diye psikolojini bozması dışında bir etkisi olmayacak onun :D Sök gitsin.
Kartın o kısmı hiç ısınmıyor ve şu ana kadar hiç koku gelmedi orası da plastik olduğu için sökme ihtiyacı duymadım ama sökün diyorsanız sökeyim.

Eki Görüntüle 1426844

Ateşle yaklaşırsanız eğer yanar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı