Neden olur acaba? Kart HD 6870Hayır. Çok eski kartlarda olur bu.
Oksitlenme falan bence. Bazı metallerin yüzeyinde oluyor bu. Bende de HD 6850 var mesela o da böyle.Neden olur acaba? Kart HD 6870
Kart çalışıyor mu? Bana kir gibi geldi. Milattan kalma kart zaten normal bir durum bence.Geçici ihtiyaçtan ötürü ucuz bir ekran kartı bakıyorum 2.el, birisini ilanında bunu gördüm de bu yanık mı acaba? Açıklamada siyahlık kir demiş.
Çalışıyor mu emin değilim demiş ama deneme şansım var.Kart çalışıyor mu? Bana kir gibi geldi. Milattan kalma kart zaten normal bir durum bence.
Hocam çok çok uygunsa al. Yoksa adamla konuşmana bile değmez. Sanırım kartın arızalı veya yeni kart aldın ve sadece ekran vermesi için bir kart arıyorsun.Çalışıyor mu emin değilim demiş ama deneme şansım var.
2 hafta için çok para veresim gelmediğinden zorluyorum işte :/
Aynen öyle, garanti 2 hafta içinde yeni bir kart yolluyor ve o zamana kadar acil ihtiyaç olarak bakıyorum. Fiyat olarak bundan altı artık VGA'lı kartlara giriyor o yüzden en uygunu bu gibi. Çekincem bir şekilde benim sisteme bir hıyarlık yapma ihtimali ama oyun vs zorlama niyetim olmadığından sıkıntı olmaz diye umuyorum. Satıcı ürünü deneyebileceğini de söyledi, hadi bakalım.Hocam çok çok uygunsa al. Yoksa adamla konuşmana bile değmez. Sanırım kartın arızalı veya yeni kart aldın ve sadece ekran vermesi için bir kart arıyorsun.
Fiyat nedir?Aynen öyle, garanti 2 hafta içinde yeni bir kart yolluyor ve o zamana kadar acil ihtiyaç olarak bakıyorum. Fiyat olarak bundan altı artık VGA'lı kartlara giriyor o yüzden en uygunu bu gibi. Çekincem bir şekilde benim sisteme bir hıyarlık yapma ihtimali ama oyun vs zorlama niyetim olmadığından sıkıntı olmaz diye umuyorum. Satıcı ürünü deneyebileceğini de söyledi, hadi bakalım.
Aslında keşke bi tanıdıkta vs olsa da geçici alsam ama işte 2. ele mecbur kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.