Ekran kartının yanık olup olmadığını anlamak

• Konuyu başlatan Mugen_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 767

Mugen_

Kilopat
Geçici ihtiyaçtan ötürü ucuz bir ekran kartı bakıyorum 2.el, birisini ilanında bunu gördüm de bu yanık mı acaba? Açıklamada siyahlık kir demiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20231003_174102.jpg
    IMG_20231003_174102.jpg
    264,9 KB · Görüntüleme: 151
Hayır. Çok eski kartlarda olur bu.

Son düzenleme:
Hocam çok çok uygunsa al. Yoksa adamla konuşmana bile değmez. Sanırım kartın arızalı veya yeni kart aldın ve sadece ekran vermesi için bir kart arıyorsun.
Aynen öyle, garanti 2 hafta içinde yeni bir kart yolluyor ve o zamana kadar acil ihtiyaç olarak bakıyorum. Fiyat olarak bundan altı artık VGA'lı kartlara giriyor o yüzden en uygunu bu gibi. Çekincem bir şekilde benim sisteme bir hıyarlık yapma ihtimali ama oyun vs zorlama niyetim olmadığından sıkıntı olmaz diye umuyorum. Satıcı ürünü deneyebileceğini de söyledi, hadi bakalım.

Aslında keşke bi tanıdıkta vs olsa da geçici alsam ama işte 2. ele mecbur kaldım.

Son düzenleme:
Aynen öyle, garanti 2 hafta içinde yeni bir kart yolluyor ve o zamana kadar acil ihtiyaç olarak bakıyorum. Fiyat olarak bundan altı artık VGA'lı kartlara giriyor o yüzden en uygunu bu gibi. Çekincem bir şekilde benim sisteme bir hıyarlık yapma ihtimali ama oyun vs zorlama niyetim olmadığından sıkıntı olmaz diye umuyorum. Satıcı ürünü deneyebileceğini de söyledi, hadi bakalım.

Aslında keşke bi tanıdıkta vs olsa da geçici alsam ama işte 2. ele mecbur kaldım.
Fiyat nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı