mionellessi
Hectopat
İşlemci sıcaklığı da çok düşükse oda soğuk olduğu içindir o zaman.Ev sobalı ve soba diğer odada. Bilgisayarın bulunduğu odada soba yok. Oda soğuk şuan.
İşlemci sıcaklığı da çok düşükse oda soğuk olduğu içindir o zaman.Ev sobalı ve soba diğer odada. Bilgisayarın bulunduğu odada soba yok. Oda soğuk şuan.
Bende de aynı şekilde. 0dB özelliğinden dolayı.Benim kartın fanları 50 derece falan olunca çalışıyor.
İşlemci sıcaklığına nereden bakacağım?İşlemci sıcaklığı da çok düşükse oda soğuk olduğu içindir o zaman.
Senin kasanın fanlar çok hızlı dönüyor o zaman.Bende de aynı şekilde. 0dB özelliğinden dolayı.
Core Temp adlı uygulamayı indirip bakabilirsin.İşlemci sıcaklığına nereden bakacağım?
MSI Afterburner programını indirip oyun içindeyken sıcaklığı ölçer misiniz?İşlemci sıcaklığına nereden bakacağım?
Bende de 3 fan mevcut. Mesh kasa. Hızlarına bakmadım açıkçası.Senin kasanın fanlar çok hızlı dönüyor o zaman.Bende sadece ön tarafta 3 tane fan var, 600 rpm hızda dönüyorlar.
Ekran kartı fanı %30 daydı %60 yaptım 31 dereceden 29 dereceye düştü. Hızları düşük.Senin kasanın fanlar çok hızlı dönüyor o zaman.Bende sadece ön tarafta 3 tane fan var, 600 rpm hızda dönüyorlar.
Core Temp adlı uygulamayı indirip bakabilirsin.
Yüksek ses çıkarıyorlarsa hızları en az 1200 rpm'dir, o yüzden kasa içi çok serindir. Ben silent moda aldığım için çok yavaş dönüyorlar, haliyle anakart ve ekran kartı sıcaklığım boştayken yüksek oluyor.MSI Afterburner programını indirip oyun içindeyken sıcaklığı ölçer misiniz?
Bende de 3 fan mevcut. Mesh kasa. Hızlarına bakmadım açıkçası.
Deneyeceğim. Şuan sıcaklık 45 derece oldu.MSI Afterburner programını indirip oyun içindeyken sıcaklığı ölçer misiniz?
Bende de 3 fan mevcut. Mesh kasa. Hızlarına bakmadım açıkçası.
Arkada GTA 5 açık 1280x768 orta grafikte oynuyorum. Ekran kartımın sıcaklığına baktığımda boşta 23 derece ama yük altında 28-30 arası. Bir sorun teşkil eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.