Ekran kartınızın modeli nedir?

Hocam geçmiş olsun, benim annemde var şu an o kart. Minecraft oynarken bile oyununa birden drop giriyor. Testler yaparak kart ile alakalı olduğunu öğrendim.

Hocam aslında Minecraft'ta bir sorun yok gibi Lunar Client üzerinden oynuyorum kasma donma yok ama sınırda yani. GTA 5 Low 1080p 30 FPS alıyor kart. 1-2 sene belki o bile değil kart tamamen çöp olacak.

5600G kullanıyorum bana fazlasıyla yetiyor açıkçası. Oyunlarda 70-75 dereceleri görüyordu elimdeki Dark X123 soğutucuyu takayım dedim, stok fanı çıkarırken işlemci fanla birlikte geldi. Neyse ki pinlere bir şey olmadı sorunsuz hallettim.

ASUS ROG STRIX RX580 8 GB OC, hedefte RX 5600XT-5700XT-RTX2060 var hatta bulabilirsem MSI sea hawk veya o tarz bir 1080-1080 Ti.

1080 eski bir GPU. Öbür kartlara yönelmenizi öneririm. Bende 1080 alacaktım fakat 5600XT aldım.

1080 benim için eski bir hedef. İlk çıktığında kendime hedef koyduğum bir karttı. Sebepsiz bir sevgim var o karta. Founders Edition, hof, sea hawk gibi model bulmadıkça almayı düşünmüyorum.

Siz bilirsiniz hocam. İnan olun tek sizin sevginiz yok o karta herkes aşık. 4000 TL param olsa alır mıydım belki. Ama eski başka bir kart olsaydı asla almazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı