Ekran kartları ile ilgili anlatım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3:10'dan sonra izlemenizi öneririm. Bu arada anlatım tarzınız değişik o_O

İlk olarak videonun geneli yeni moda olan saçmalıklar yapma yönünde başarılı. Ancak teknoloji dünyasında işe yaramaz bir videodan başka bir şey değil. Bana göre videodan bilgi vermekten çok beğeni toplamaya çalışmanın yollarını arayan biri gibi gözüküyorsun.
Abartılı yapmasa idin oluru olabilir. Ancak bu haliyle gereksiz. Jenerik kısmı gibi sade olsan daha çok beğeni alırsın.

Kusura bakmayın cevaplayamadım, @Murat5038 yanlış anlamanı istemem ben bu videoyu beğeni yada insanlar bana abone olsun diye çekmedim benim yapım böyle ama tabi videoda bazı eksikliler olduğu için kaldırdım ve birazcık daha az paranoyak olmaya dikkat edeceğim. :LOL:(y)

Yani yorum istediğin için gerekli olan düzeltilmesi gerekenleri yazdım. Yani abonelik veya beğeni ile ilgisi yok bu durumun, genel itibari ile dediğin gibi;
daha az paranoyak olmaya
Çalışırsan daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı