Ekran Kartları Neden Pahalı?

Evet ama 1 aylıktı daha gıcır gıcırdı tertemizdi üstünde leke yoktu fanında toz bile yoktu :/
Kardeş bende de 3 haftalık tertemiz rx 570 vardı nitro plus. 1300 Tl ' ye sattım 5 gün önce. Sen böyle diyince biraz üzülmedim değil. Ama her türlü kar ettim. 960 Tl. 'ye almıştım.

Kardeş bende de 3 haftalık tertemiz rx 570 vardı nitro plus. 1300 Tl ' ye sattım 5 gün önce. Sen böyle diyince biraz üzülmedim değil. Ama her türlü kar ettim. 960 Tl. 'ye almıştım.
Üzülcek bir şey yok ya, arkadaş RX 480 ısınıyor diye almadı PC toplarken sonra 1060 aldı 6GB ben de RX 580 aldım 1900'e sattıktan sonra arkadaşa yazdım ısınıyor diye almamıştın bak şimdi alsaydın 1080 alırdık beraber :D O ne yapsın?

Üzülcek bir şey yok ya, arkadaş RX 480 ısınıyor diye almadı PC toplarken sonra 1060 aldı 6GB ben de RX 580 aldım 1900'e sattıktan sonra arkadaşa yazdım ısınıyor diye almamıştın bak şimdi alsaydın 1080 alırdık beraber :D O ne yapsın?
O da var tabi. :D

Bende 6 ay önce RX 470'imi 925 liraya almıştım. Sizin gibi bu furya ya katılmaya karar verip ilanı açtıktan sonra birisi öğlen saat 3'de ''İban atar mısın ? '' diye Whatsapp'tan mesaj attı. Nasıl olsa para yatırmaz kafasında ibanımı yolladım. Ertesi günün sabahında kalktığımda hesabımdaki 1350TL bana el sallıyordu.
Ama bu minning işi gerçekten iyi oldu. Bu kartı severek aldım ama gözüm hep RX 480 8GB kalmıştı. Şimdi kazandığım para ile 1-2 ay içerisinde umuyorum ki RX 580 8GB sahibi olucam.

Bende 6 ay önce RX 470'imi 925 liraya almıştım. Sizin gibi bu furya ya katılmaya karar verip ilanı açtıktan sonra birisi öğlen saat 3'de ''İban atar mısın ? '' diye Whatsapp'tan mesaj attı. Nasıl olsa para yatırmaz kafasında ibanımı yolladım. Ertesi günün sabahında kalktığımda hesabımdaki 1350TL bana el sallıyordu.
Ama bu minning işi gerçekten iyi oldu. Bu kartı severek aldım ama gözüm hep RX 480 8GB kalmıştı. Şimdi kazandığım para ile 1-2 ay içerisinde umuyorum ki RX 580 8GB sahibi olucam.
Hahaha seninki de süpermiş ya cidden :D Vega da gelir belki o zamana...

Hahaha seninki de süpermiş ya cidden :D Vega da gelir belki o zamana...
Vega bizi aşar, yükseklerde de gözüm yok zaten :) Asus Rog Strix RX 580 Gaming makul fiyatlarla Türkiye topraklarına hayırlısıyla girsin de, başka bir şey istemiyorum :D

Kartınız gerçekten çok iyi fakat harbiden çok ucuza vermişsiniz. Minning sektöründe en çok hit ve aranan kart sizin marka ve modelinize sahip kartlar. 1500 - 1600'e de satılabilirdi fakat bunada şükür :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00